Tak będęBędziesz próbować w następnym cyklu ?
ale poprosze moja lekarkę żebyśmy spróbowały na pękniętych pęcherzykach
Dwie iui miałam na nie pękniętych wiec może pora coś zmienić
Zobaczymy co powie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak będęBędziesz próbować w następnym cyklu ?
To jest bardzo dobry pomysł, świeży plan może przynieść dobre efektyTak będę
ale poprosze moja lekarkę żebyśmy spróbowały na pękniętych pęcherzykach
Dwie iui miałam na nie pękniętych wiec może pora coś zmienić
Zobaczymy co powie
WlasnieTo jest bardzo dobry pomysł, świeży plan może przynieść dobre efekty
Ja zawsze przed usg z rana miałam pobierana krew i badane hormony: estradiol, LH i progesteron. I na postawie usg i poziomu hormonów moja ginekolog wyznaczała mi termin IUI. Wyniki hormonów były zawsze o południu i wtedy dostawałam wiadomość z zaleceniami, kiedy co robimy.Wlasnie
Poza tym zastanawiam się czy wszystkie macie monitoring hormonów przed iui
Coś wspomnielyscie o estradiolu itp
Ja mam tylko usg i na tej podstawie mam ustalany termin iui
Powiedzcie proszę jakie macie konkretne badania przed planowanym bądź w trakcie procedury??
Ja przed ustaleniem terminu iui oprócz USG miałam obowiązkowo robione badanie hormonów, estradiol, lh i progesteronWlasnie
Poza tym zastanawiam się czy wszystkie macie monitoring hormonów przed iui
Coś wspomnielyscie o estradiolu itp
Ja mam tylko usg i na tej podstawie mam ustalany termin iui
Powiedzcie proszę jakie macie konkretne badania przed planowanym bądź w trakcie procedury??
Ja podobnie miałam, przed wizyta godzinę przed badania hormonów A na wizycie już były wyniki i mówiła co kiedy robimy.Ja zawsze przed usg z rana miałam pobierana krew i badane hormony: estradiol, LH i progesteron. I na postawie usg i poziomu hormonów moja ginekolog wyznaczała mi termin IUI. Wyniki hormonów były zawsze o południu i wtedy dostawałam wiadomość z zaleceniami, kiedy co robimy.
Ja również teraz przed pierwszą IUI miałam tylko usg w 10 dniu, w 11 dniu 2x zastrzyk a w 13 dniu usg i odrazu IUIA ja tylko usg I odrazu data z zastrzykiem i IUI skubaniec zawsze wycyrklowal w to co chciał
Nie zgodzę się, hormony również pokazują kiedy zbliża się owulacja, poza tym jak masz za niski progesteron to lekarz zapisuje Ci leki żeby nie było problemu z ewentualnym zagnieżdżeniem i utrzymaniem ciąży.Ja też tylko usg i na tej podstawie wyznaczał lekarz termin na IUI Po co badać te hormony...myślę, że to tylko wyciąganie kasy od pacjenta...bo na USG widać wszystko jak na dłoni