Aha i co powiedział na wizycie?Tak ale mam niedrzozny jajowod i tu w nieczech odrazu chcieli IVF ale uparlam sie na IUI dr z Lublina mi powiedział że max 2 razy IUI
reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
No i super zawsze jest nadziejaOd 3 dnia cyklucykluq mam brac tabletki inhibitory czegoś tam stymulacja i 28 lipca kolejna IUI ale w Warszawie
O której masz wizytę? Już jestem strasznie ciekawa nowych wieściNo i super zawsze jest nadzieja
Cukierkowa20pare
O 17 już czekam ale chyba zaraz zemdlejeO której masz wizytę? Już jestem strasznie ciekawa nowych wieści
W takim razie trzymam kciuki i czekam na dobre wieściO 17 już czekam ale chyba zaraz zemdleje
Kasiulka128
Fajnie. Dobrze że jest kolejna szansa, a może akurat ta inseminacja będzie szczęśliwaOd 3 dnia cyklucykluq mam brac tabletki inhibitory czegoś tam stymulacja i 28 lipca kolejna IUI ale w Warszawie
Cukierkowa20pare
Aaaaaaaaa jest serce ! 1cm szczęścia
Jupiiiiii superrrrrr! Gratulacje jakieś dodatkowe zalecenia dostałaś? Badania itp? Boże obym jutro też usłyszała serduszkoAaaaaaaaa jest serce ! 1cm szczęścia
reklama
Cukierkowa20pare
Gr krwi, mocz, glukoza, morfologia, CMV I HBS za 2 tyg wizyta I będziemy odstawiac utrogestan jeju jaka ulga ... Ty też jutro to poczujesz napewnoJupiiiiii superrrrrr! Gratulacje jakieś dodatkowe zalecenia dostałaś? Badania itp? Boże obym jutro też usłyszała serduszko