Agaaaaaaaa
Fanka BB :)
Ja się właśnie doczytałam ze ten mój z rossmana lubi oszukiwać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie bądź dobrej myśli . Mnie z Rossmann też raz test oszukał ale mój był inny. Każdy test nie daje nam 100 % pewności beta rozwieje jutro nasze wątpliwościJa się właśnie doczytałam ze ten mój z rossmana lubi oszukiwać
Trzymam kciuki aby beta była odpowiednio wysoką daj znać koniecznieTe dwa tygodnie jakoś zleciały ale ten dzień do jutra to trwa i trwa i trwa nie nakręciłam się a teraz mam nadzieje i boje się ze jutro jednak beta sprowadzi mnie na ziemie zobaczymy
Głowa do góry, pozytywne myślenie działa cuda..wiem, że łatwo się mówi bo sama mam z tym problem ale trzeba mieć nadziejębeta zrobiona teraz czekam ale jakoś nie wiem dzisiaj na teście zamiast lepiej to gorzej nic nie widać nie nastawiam się
Czuje jakby miała przyjść @ ale dupka jeszcze wzięłamGłowa do góry, pozytywne myślenie działa cuda..wiem, że łatwo się mówi bo sama mam z tym problem ale trzeba mieć nadzieję
Mój test wczoraj wieczorem tez wyszedl mniej widoczny niż dzień wcześniej a niby beta 37.. także jutro ważny dzień czy rośnie czy po becie ani śladu... tak jak Sylwia pisze trzeba być spokojnym i wierzyć że będzie dobrze do tego jak wcześniej miałam bol piersi i inne kłucie tak teraz nic ale będzie dobrze- musi!beta zrobiona teraz czekam ale jakoś nie wiem dzisiaj na teście zamiast lepiej to gorzej nic nie widać nie nastawiam się
A może to objawy właśnie czegoś innego tak trzeba myśleć,Czuje jakby miała przyjść @ ale dupka jeszcze wzięłam
Ja tez dziś się tak czuję jak na okres. Do tego od 5 rano nie śpię z bólu głowy bez tabletki się nie obyło. Teraz czekam za wynikiem bety mam mieszane uczucia że się jednak nie udałoCzuje jakby miała przyjść @ ale dupka jeszcze wzięłam