reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Te dwa tygodnie jakoś zleciały ale ten dzień do jutra to trwa i trwa i trwa 😀 nie nakręciłam się a teraz mam nadzieje i boje się ze jutro jednak beta sprowadzi mnie na ziemie zobaczymy 😌

beta zrobiona teraz czekam ale jakoś nie wiem dzisiaj na teście zamiast lepiej to gorzej nic nie widać :( nie nastawiam się
Mój test wczoraj wieczorem tez wyszedl mniej widoczny niż dzień wcześniej a niby beta 37.. także jutro ważny dzień czy rośnie czy po becie ani śladu... tak jak Sylwia pisze trzeba być spokojnym i wierzyć że będzie dobrze :) do tego jak wcześniej miałam bol piersi i inne kłucie tak teraz nic :) ale będzie dobrze- musi!

Czuje jakby miała przyjść @ :( ale dupka jeszcze wzięłam
A może to objawy właśnie czegoś innego 🙂tak trzeba myśleć,
Florestyna dzięki niej zaczęłam wierzyć, że się uda bo też od samego początku trudno mi było ale ja nadal czekam jeszcze prawie tydzień więc mam trochę gorzej 😜a ja testami z apteki bym się nie sugerowała, tylko beta jest pewna

reklama
Do góry