reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

INSEMINACJA 2021 - Komu się udało?

Po której inseminacji się udało?

• Wszystkich głosujących
    35
reklama
Ja tez dziś się tak czuję jak na okres. Do tego od 5 rano nie śpię z bólu głowy bez tabletki się nie obyło. Teraz czekam za wynikiem bety mam mieszane uczucia że się jednak nie udało 😢
Chyba wszystkie tak dzisiaj mamy... to pewnie przez pogodę... tez się czuje jak przed okresem , do tego w teście bladsza kreska boję się ze beta spada.. ale nie ma co się zakręcać, będzie dobrze! Bo najgorsza ta niewiedza i sobie wkręcamy..

Mój test wczoraj wieczorem tez wyszedl mniej widoczny niż dzień wcześniej a niby beta 37.. także jutro ważny dzień czy rośnie czy po becie ani śladu... tak jak Sylwia pisze trzeba być spokojnym i wierzyć że będzie dobrze :) do tego jak wcześniej miałam bol piersi i inne kłucie tak teraz nic :) ale będzie dobrze- musi!
Czemu Ty wieczorem robisz testy ? Ponac trzeba rano bo z porannego jest najwiecej tej bety

Czemu Ty wieczorem robisz testy ? Ponac trzeba rano bo z porannego jest najwiecej tej bety
Robiłam w poniedziałek wieczorem bo weekend od piątku do poniedziałku byłam w Warszawie - nie miałam testów więc zrobiłam o razu po powrocie do domu czyli ok 20:00 i wyszły dwie kreski tymbardziej byłam zdziwiona ze wieczorem a dwie. Następnego dnia rano - tak jak się powinno zrobiłam i kreska była bladsza ale od razu na beta i 37,50 . Dlatego czekam z niecierpliwością na jutrzejszy dzień żeby zobaczyć jak rośnie- oby oby!
Normalnie bym robiłam rano w sobotę i w niedzielę i poniedziałek może już wtedy coś by było ;)

Robiłam w poniedziałek wieczorem bo weekend od piątku do poniedziałku byłam w Warszawie - nie miałam testów więc zrobiłam o razu po powrocie do domu czyli ok 20:00 i wyszły dwie kreski tymbardziej byłam zdziwiona ze wieczorem a dwie. Następnego dnia rano - tak jak się powinno zrobiłam i kreska była bladsza ale od razu na beta i 37,50 . Dlatego czekam z niecierpliwością na jutrzejszy dzień żeby zobaczyć jak rośnie- oby oby!
Normalnie bym robiłam rano w sobotę i w niedzielę i poniedziałek może już wtedy coś by było ;)
A ok ok teraz kumam 😄👍

Napewno urośnie :) i tak wydaje mi się ze koło 40 w 12 dpo to ładny wynik
To był nawet 11 dzien po - nie licząc dnia iui , ale stresuje sie bo mowie bol piersi który był to juz go nie ma, trochę sue czyje jak przed okresem który planowo miał być w piątek, dlatego siedzę jak na szpilkach do jutra żeby iść na bete;)
czytałam na temat testów i że o różnych porach można robić chociaż faktycznie poziom najwyższy z rana ... tylko mój przykład akurat jest ze testy to loteria nie można die nimi sugerować ;p ale jak obojętnie o której sa dwie to duże szanse ;) dwie to dwie!
A Ty o której masz wyniki w bety? ✊✊

To był nawet 11 dzien po - nie licząc dnia iui , ale stresuje sie bo mowie bol piersi który był to juz go nie ma, trochę sue czyje jak przed okresem który planowo miał być w piątek, dlatego siedzę jak na szpilkach do jutra żeby iść na bete;)
czytałam na temat testów i że o różnych porach można robić chociaż faktycznie poziom najwyższy z rana ... tylko mój przykład akurat jest ze testy to loteria nie można die nimi sugerować ;p ale jak obojętnie o której sa dwie to duże szanse ;) dwie to dwie!
A Ty o której masz wyniki w bety? ✊✊
Absolutnie nie chce Cie wystraszyć ale też tak miałam...
Pierwsze badanie bety 230, drugie 3100.
Wizyta u lekarza - jest serduszko 6 tydzień.
Później przestawały mnie bolec piersi, mijały objawy (miałam strasznie duże pragnienie np)...
Poszłam do lekarza planowo za dwa tyg, okazało się że serduszko przestało bić a już je słyszałam.
To było 3 podejście do IUI

reklama
Do góry