reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Nie chce siac niepotrzebnej nadzieji ale ja widzę 2 kreskiJa miałam iui 22.09 czyli mamy 2 dni różnicy jutro pójdę rano na betę będzie 14 dni
Ale twoja kreska ewidentnie wskazuje ze się udało a ja mam tylko iskierkę nadzieji przez ta poświatę
Wrzucę wam fotę
Agaaaaaaaa
Ja tez się nie chce nastawiać w jedna ani w druga stronę okaże się jutro po becie ale dzięki i tak bałam się ze nic nikt nie zobaczy i tylko ja to widzęNie chce siac niepotrzebnej nadzieji ale ja widzę 2 kreski
weronika9196
Aktywna w BB
Widać jak nic Czekamy na twoja betę ,ale fajnie ze dobre wieściHmmm chyba są dwie kreseczki, właśnie wróciłam z bety teraz czekanie ...
Florestyna
Jupi jupi!! 11 dzuen po iui beta 37,50 za dwa dni powtórka także dziewczyny zastanawiające się czy sie udaje- udaje się pierwsza próba na naturalnym cyklu
Cukierkowa20pare
Super gratuluje teraz umawiać się do lekarza potwierdzić ciążę i pozostaje tylko cieszyć się z rodzicielstwaJupi jupi!! 11 dzuen po iui beta 37,50 za dwa dni powtórka także dziewczyny zastanawiające się czy sie udaje- udaje się pierwsza próba na naturalnym cyklu
weronika9196
Aktywna w BB
Super gratulacje Ale się cieszę ze Ci się udałoJupi jupi!! 11 dzuen po iui beta 37,50 za dwa dni powtórka także dziewczyny zastanawiające się czy sie udaje- udaje się pierwsza próba na naturalnym cyklu
Florestyna
Jesteśmy tydzien po tygodniu w czwartek sprawdzam bete jak tylko będzie pięknie rosnac to dzwonie do kliniki na wizytę jupiiii jupiiiiSuper gratulacje Ale się cieszę ze Ci się udało
weronika9196
Aktywna w BB
Październik jest szczęśliwym miesiącem
reklama
weronika9196
Aktywna w BB
Dokładnie tak tydzień różnicy u nas ja już 13.09 mam wizytę ,napewno u Ciebie beta będzie pięknie przyrastać Ja zaczynałam z malutkiej a wszystko fajnie się rozwinęło wiec nic tylko się cieszyćJesteśmy tydzien po tygodniu w czwartek sprawdzam bete jak tylko będzie pięknie rosnac to dzwonie do kliniki na wizytę jupiiii jupiiii