reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Informacje z porodówki!!! - bez komentarzy

reklama
NEWS OD JUDYTY o 1.00 URODZIŁ SIĘ LEONEK - 3150/53 CM. PORÓD MEGA TRUDNY, BYŁAM O KROK OD CESARKI,ALE DZIEKI MOJEMU D. DAŁAM RADĘ. - LEONEK JEST PIEKNY, JUŻ OD 5.00 JESTEM NA NOGACH WIEC NIE MA ŻLE-KROCZE BOLI,ALE LELUŚ GRZECZNY,SMÓŁKE JUŻ ŁADNIE ZROBIŁ, CZEKAMY NA OBCHÓD I PRÓBUJEMY KARMIĆ .LELEK POZDRAWIA WSZYSTKIE BB CIOTKI !!!!!!

Dziewczyny nie miałam netu w szpitalu. Urodziłam 4.09 - córeczka waży 3440 g i mierzy 53 cm. Poród błyskawiczny. Na porodówce byłam ok. 15 min:-D. Obeszło się bez cięcia i szwów.

Ostatnia edycja:
Dziś o 15:35 Urodził sie Wiktor Annyoj :)
4054 i 54 cm , jutro jadę na urlop a ona mi obiecała , że się przed moim wyjazdem urodzi . Także dotrzymała słowa . Mały był okręcony pępowiną , ale dała radę :)
Asiu jeszcze raz serdecznie Ci gratuluję trzeciego bąbla .
Wam dziewczyny również gratuluję dzieciaczków i życzę wszystkiego dobrego :tak:

Hej ja także dołaczam do rozpakowanych mamusiek, chociaz nie udzielałam się na forum to czasami podpatrywałam co u Was i jezeli na samym poczatku sie do Was zapisalam to teraz obowiazkowo musze poinformowac o narodzinach maluszka, więc: syn ARTUR ur.30.08.2013 o godz.9.20 sn waga 4000g, 56cm...Pozdrawiam mamusie wszystkie jeszcze czekajace na swoje skarby i caluje te urodzone aniołki. Pozdrawiam

Wczoraj trafiłam na porodówkę na próbę oksytocynową z powodu niewydolności łożyska i zahamowania wzrostu małej. O 20.55 dnia 6 września urodziła się Lilianka 3040g, 50cm, 10pkt Apgar. Poród bolesny ale tak jak zaplanowałam wyrobić się w 8 godzin tak udało się w niecałe 7 :)

Ostatnia edycja:
Witajcie dołączyłam do rozpakowanych wrześniówek,mój synek Bartosz urodził się 11,09,2013 o godzinie 10:50 (przez cc) waga 3610 i 54 cm długości Zdjęcie-0085.jpg .Serdecznie was popzdrawiamy

Załączniki

• Zdjęcie-0085.jpg
    Zdjęcie-0085.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 221
reklama
Do góry