reklama
bosastopka
Fanka BB :)
Witam :-)
Dokładnie 31.10.2009 roku o godz. 17:57 przyszła na świat moja Kropeczka. Dziewczynka, na imię ma Marcelina Konstancja, ważyła 2920 g, a mierzyła 51 cm :-)
Trochę było komplikacji z mamy zdrowiem więc dopiero wczoraj opuściłyśmy szpital. Na razie się do siebie przyzwyczajamy i brak nam czasu na wszystko :-) Szczegóły opiszę najszybciej jak się da na odpowiednim wątku.
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokładnie 31.10.2009 roku o godz. 17:57 przyszła na świat moja Kropeczka. Dziewczynka, na imię ma Marcelina Konstancja, ważyła 2920 g, a mierzyła 51 cm :-)
Trochę było komplikacji z mamy zdrowiem więc dopiero wczoraj opuściłyśmy szpital. Na razie się do siebie przyzwyczajamy i brak nam czasu na wszystko :-) Szczegóły opiszę najszybciej jak się da na odpowiednim wątku.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
martuśka gratulacje
D
dziunka24.
Gość
Bosastopka gratuluje!!!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bosastopka gratuluję....
i najważniejsze że już jesteście w domciu z córeczką
i najważniejsze że już jesteście w domciu z córeczką
Witam :-)
:-)bosastopko gratuluje !! :-)moj maluszek tez wazyl 2920
C
Cleo1981
Gość
Madziek, Martuśka, Bostastopka
Gratulacje!!!
Gratulacje!!!
reklama