reklama
Dzieki dziewczyny, jestescie kochane.
Ja do szpitala pojechałam o 2 w nocy kiedy skorcze byly co 7 minut A jeszcze o 17 bylam u lekarza który stwierdzil ze wszystko jest szczelnie pozamykane W szpitalu na wstepie zaspane polozne byly niezadowolone bo powiedzialy ze przyjechalam do szpitala ze skórczami przepowiadającymi Zbadal mnie lekarz który potwierdzil ze wszystko jest szczelnie zamknięte a dzidzius nie spieszy sie na swiat. Powiedzial ze zostane pewnie do porodu w szpitalu (nawet 3 tygodnie) wiec sie załamałam. O 6 nad ranem odeszly mi wody i mialam juz 5 cm rozwarcia a główka już sie pchała na świat.
O samym porodzie opowiem na innym wątku jak juz dojdziemy do ładu w domu
Serdeczne gratulacje dla nowych mamusiek
Ja do szpitala pojechałam o 2 w nocy kiedy skorcze byly co 7 minut A jeszcze o 17 bylam u lekarza który stwierdzil ze wszystko jest szczelnie pozamykane W szpitalu na wstepie zaspane polozne byly niezadowolone bo powiedzialy ze przyjechalam do szpitala ze skórczami przepowiadającymi Zbadal mnie lekarz który potwierdzil ze wszystko jest szczelnie zamknięte a dzidzius nie spieszy sie na swiat. Powiedzial ze zostane pewnie do porodu w szpitalu (nawet 3 tygodnie) wiec sie załamałam. O 6 nad ranem odeszly mi wody i mialam juz 5 cm rozwarcia a główka już sie pchała na świat.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Dzieki dziewczyny, jestescie kochane.
to sie nazywa szybka akcja porodowa tez tak chce
madziek
listopadówka 2009 :)
Agusisko i Ewelia serdeczne gratulacje!!! Duzo zdrówka:-):-):-):-):-)
laparada
Fanka BB :)
kto dziś kto dziś?? ;-)
nowym mamusiom dużo snu życzę :-)
nowym mamusiom dużo snu życzę :-)
Matajkaa
Zaangażowana w BB
Gratulację dla wszystkich mam!!! duzo zdrówka dla maluszków!!!
bosastopka
Fanka BB :)
Gratulacje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale tempo narzucacie :-)
Dużo zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama