reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Jejku!! Nastepna??
Agusisko
Nie mam pytań... WSPANIALE! GRATULUJE :-):-):-)
Zdrówka i szybkiego powrotu do sił.
Agusisko
Nie mam pytań... WSPANIALE! GRATULUJE :-):-):-)
Zdrówka i szybkiego powrotu do sił.
Witajcie kochane, dzis o godzinie 10.10 rano tutejszego czasu, przyszlo na swiat moje najwieksze szczescie 3030g i 50cm dlugosci zostaniemy w szpitalu do czwartku, ze wg na bakterie, na ktore przez caly porod dostawalam kroplowka wstretnie bolesny antybiotyk. Malunia lezy sobie kolo mnie, a ja nie potrafie sie na nia napatrzec, ogladam sliczne raczki, usteczka, uszka... i tak cudownie pachnie. Kochane, ktore nadal oczekujecie bobaska, zycze wam wszystkiego naj naj naj, warto czekac na ta chwile )
super! kolejna mamusia nam na pazdziernik uciekla ))
:-) Wszystkiego najlepszego i szybkiego powrotu do domku :-)
A
aga4444
Gość
BOŻE NIE NADĄŻAM GRATULACJE DZIEWCZYNKI:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)W STRASZNYM TEMPIE SIĘ WSZYSTKO ROZGRYWA
katarzyna1983
Fanka BB :)
Witajcie kochane, dzis o godzinie 10.10 rano tutejszego czasu, przyszlo na swiat moje najwieksze szczescie 3030g i 50cm dlugosci zostaniemy w szpitalu do czwartku, ze wg na bakterie, na ktore przez caly porod dostawalam kroplowka wstretnie bolesny antybiotyk. Malunia lezy sobie kolo mnie, a ja nie potrafie sie na nia napatrzec, ogladam sliczne raczki, usteczka, uszka... i tak cudownie pachnie. Kochane, ktore nadal oczekujecie bobaska, zycze wam wszystkiego naj naj naj, warto czekac na ta chwile )
Agusiu gratulacje )) Odpoczywajcie dzielnie po trudach porodu potem mala dostanie sporo energii wiec sily Ci beda potrzebne jej jak ja Wam zazdroszcze ze mozecie juz sie soba cieszyc
reklama
B
Bura
Gość
DZIEWCZYNY SERDECZNIE WAM GRATULUJĘ
wielkiego szczęścia i spełnionych marzeń!
WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!
wielkiego szczęścia i spełnionych marzeń!
WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!