reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Informacje o narodzinach oraz Gratulacje dla mam i ich pociech

Zatem i ja się pochwalę, że 3 grudnia o 1:55 przyszła na świat nasza córcia Milenka. Mała ważyła 4480g i mierzyła 61cm (chyba pobiła rekord listopadówkowy, ale co się dziwić skoro przedłużyła sobie pobyt w brzusiu o cale 2 tygodnie :tak:. Poród SN był długi i ciężki, ale udało się na szczęście :-)

:shocked2::shocked2::shocked2: 61 cm:-) Gratuluję mamie i małemu-duzemu maleństwu:tak:

reklama
Zatem i ja się pochwalę, że 3 grudnia o 1:55 przyszła na świat nasza córcia Milenka. Mała ważyła 4480g i mierzyła 61cm (chyba pobiła rekord listopadówkowy, ale co się dziwić skoro przedłużyła sobie pobyt w brzusiu o cale 2 tygodnie :tak:. Poród SN był długi i ciężki, ale udało się na szczęście :-)
WooooooooW ale córa!!! :-)
GRATULACJE

Dzieki za wszystkie mile slowa i gratuluje ostatnio rozpakowanym!

I biore sie za maly przeglad co sie dzialo podczas mojej nieobecnosci :tak:

reklama