reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Informacje o narodzinach oraz Gratulacje dla mam i ich pociech

Dziękuje wszystkim za gratulacje... Chciałam równiez goraco pogratulować dziewczynom rozpokowanym podczas mojej nieobecności... Nie wiem czy dobrze zauważyłam ale czyżbyśmy już zamkneły listę listopadówek?​

reklama
witam

mały ma sie dobrze jak sie urodził zaintubowlai go bo miał problem przez chcwile z oddychaniema a potem już własciwie sam odychał miła na nosku wspomagacz CPAP dawał sobie rade to po kilku dniach1.12 miał probe samodzielnego oddychania dał rade ale na nastepny dzien znowu podłączyli mu CPAP zeby odciązyc płucka i niestety na kolejny dzien3.12 podłączyli do respiratora bo mały się juz zmęczył i miła problem z oddychaniem ale oddychał powietrzem atmosferycznym w sobote jak poszłam do niego to znowu miał CPAP odłączyli go od respiratora :D a wczoraj zrobił prezen mikołajkowy i samodzilnie oddychał :D.
daja mi go do kangurowania za pierwszym razem to się rozpłakałam bo on taki malutki, wczoraj pierwszy raz zmieniłam mu pieluche naszczęście nie było kupki hehe.
Jak byłam u niego z tatusiem i mały otwierał oczka i tak jakby sie usmiechał to tak się wzruszył że pociekły mu łzy super widok ;) karmią go moim mlekiem dostawał po 1ml zwiękaszli czestotliwośc a teraz dawke od wczoraj dostaje 2 ml malutko ale zawsze cos:)
z dnia na dziń jest lepiej i mamy nadziej że tak zostanie

Suwaczki w portalu Ślub-Wesele.pl

uprzejmie donosze ze 3 grudnia 15.10 przyszedl na swiat SN nasz ukochany synek Ignas:-D bylo ciezko ale warto:) pozdrawiam wszystkich niestety z roznych wzgledow nie moge przebywac na bb ale niedlugo powroce:-) swiat do gory nogami! gratulacje dla calej reszty rozpakowanych mam:-D

uprzejmie donosze ze 3 grudnia 15.10 przyszedl na swiat sn nasz ukochany synek ignas:-d bylo ciezko ale warto:) pozdrawiam wszystkich niestety z roznych wzgledow nie moge przebywac na bb ale niedlugo powroce:-) swiat do gory nogami! Gratulacje dla calej reszty rozpakowanych mam:-d

kiragold gratulacje:-):-)

witam

mały ma sie dobrze jak sie urodził zaintubowlai go bo miał problem przez chcwile z oddychaniema a potem już własciwie sam odychał miła na nosku wspomagacz CPAP dawał sobie rade to po kilku dniach1.12 miał probe samodzielnego oddychania dał rade ale na nastepny dzien znowu podłączyli mu CPAP zeby odciązyc płucka i niestety na kolejny dzien3.12 podłączyli do respiratora bo mały się juz zmęczył i miła problem z oddychaniem ale oddychał powietrzem atmosferycznym w sobote jak poszłam do niego to znowu miał CPAP odłączyli go od respiratora :D a wczoraj zrobił prezen mikołajkowy i samodzilnie oddychał :D.
daja mi go do kangurowania za pierwszym razem to się rozpłakałam bo on taki malutki, wczoraj pierwszy raz zmieniłam mu pieluche naszczęście nie było kupki hehe.
Jak byłam u niego z tatusiem i mały otwierał oczka i tak jakby sie usmiechał to tak się wzruszył że pociekły mu łzy super widok ;) karmią go moim mlekiem dostawał po 1ml zwiękaszli czestotliwośc a teraz dawke od wczoraj dostaje 2 ml malutko ale zawsze cos:)
z dnia na dziń jest lepiej i mamy nadziej że tak zostanie

Suwaczki w portalu Ślub-Wesele.pl

Wzruszam się czytając takie historie...Widzę że wszystko idzie ku dobremu SUPER!!!!Niech maluszek rośnie !!Rodzicom życzę wytrwałości!

uprzejmie donosze ze 3 grudnia 15.10 przyszedl na swiat SN nasz ukochany synek Ignas:-D bylo ciezko ale warto:) pozdrawiam wszystkich niestety z roznych wzgledow nie moge przebywac na bb ale niedlugo powroce:-) swiat do gory nogami! gratulacje dla calej reszty rozpakowanych mam:-D
A miałam własnie pytać co z Tobą a tu proszę Ignaś na świecie:-)

GRATULACJE!!

reklama
Zatem i ja się pochwalę, że 3 grudnia o 1:55 przyszła na świat nasza córcia Milenka. Mała ważyła 4480g i mierzyła 61cm (chyba pobiła rekord listopadówkowy, ale co się dziwić skoro przedłużyła sobie pobyt w brzusiu o cale 2 tygodnie :tak:. Poród SN był długi i ciężki, ale udało się na szczęście :-)