WitamWitam. Jestem po in vitro w UK (2 nieudane pròby). Czy Tobie się tutaj powiodło? Proszę o kontakt. Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamWitam. Jestem po in vitro w UK (2 nieudane pròby). Czy Tobie się tutaj powiodło? Proszę o kontakt. Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam
Witam niestety ale IVF na NHS to jakaś pomylą my starcilismy przez to dwa lata a w prywatnej klinice nam się udalo za pierwszym razem. Teraz nasz skarbeczku ma już 8 miesięcy i jest najslodsza istotką na całym świecieWitam. Jestem po in vitro w UK (2 nieudane pròby). Czy Tobie się tutaj powiodło? Proszę o kontakt. Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam
Witam jestem po 1 próbie jak narazie(nieudanej). Dokładnie tydzień temu miałam robiona hysteroskopie. Okazała się ze miałam w niektórych miejscach posklejane-poszezyli je i będziemy przystępować do kolejnej próby. A u was? Jaki problem tkwi? Gdzie się leczycie? Serdecznie pozdrawiam.
Też mam takie zdanie o in vitro przez Nhs. Mieliśmy 3 próby...nie udane niestety choć wszystko było perfekcyjnie. Nie ma żadnego problemu. Jak to wygląda prywatnie jak mogę wiedzieć? Czy jest
Witam tak nam udało się za pierwszym razem w prywatnej klinice w Londynie.
Też mam takie zdanie o in vitro przez Nhs. Mieliśmy 3 próby...nie udane niestety choć wszystko było perfekcyjnie. Nie ma żadnego problemu. Jak to wygląda prywatnie jak mogę wiedzieć? Czy jest inaczej?