reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Hey, ja w UK nie gdyz mam zarodki zamrozone jeszcze w PL I udane 3cie podejscie 6lat w PL. Teraz Wrocilismy po rodzenstwo I jesli nie uda sie z mrozakow to rozwazam podejscie tu. Jednak niestety bez refundacji wiec moze zmienia decyzje na ponowne podejscie w PL tylko odleglosc bedzie trudna do opanowania.. a jakie Klink w UK sa polecane?Hej dziewczyny.
Czy ktoś przechodził in vitro w Uk.przez nhs?
Hey, ja w UK nie gdyz mam zarodki zamrozone jeszcze w PL I udane 3cie podejscie 6lat w PL. Teraz Wrocilismy po rodzenstwo I jesli nie uda sie z mrozakow to rozwazam podejscie tu. Jednak niestety bez refundacji wiec moze zmienia decyzje na ponowne podejscie w PL tylko odleglosc bedzie trudna do opanowania.. a jakie Klink w UK sa polecane?
A miałaś moze robiony skan macicy?
Hey, ja w UK nie gdyz mam zarodki zamrozone jeszcze w PL I udane 3cie podejscie 6lat w PL. Teraz Wrocilismy po rodzenstwo I jesli nie uda sie z mrozakow to rozwazam podejscie tu. Jednak niestety bez refundacji wiec moze zmienia decyzje na ponowne podejscie w PL tylko odleglosc bedzie trudna do opanowania.. a jakie Klink w UK sa polecane?
My bedziemy miec w miejscowości Woking przez Nhs
Aduś16
Fanka BB :)
Masz na mysli tu w UK? Nie mialam, za tydzien bede miec sprawdzana grubs endo przed badaniem ERA..A miałaś moze robiony skan macicy?
Mi zalecali in vitro w UK ale się nie zdecydowaliśmy, po pierwsze, żeby doszło do poczęcia musi być owulacja a u mnie nie było mimo leczenia, po drugie, skoro mamy już jedno dziecko poczęte bez In vitro musielibyśmy za tę przyjemność sporo płacić. Przeszłam na bezgluten i teraz bez wspomagania jestem w 22 t.c.
Witam. Jestem po in vitro w UK (2 nieudane pròby). Czy Tobie się tutaj powiodło? Proszę o kontakt. Byłabym wdzięczna. PozdrawiamMy bedziemy miec w miejscowości Woking przez Nhs
Witam jestem po 1 próbie jak narazie(nieudanej). Dokładnie tydzień temu miałam robiona hysteroskopie. Okazała się ze miałam w niektórych miejscach posklejane-poszezyli je i będziemy przystępować do kolejnej próby. A u was? Jaki problem tkwi? Gdzie się leczycie? Serdecznie pozdrawiam.Witam. Jestem po in vitro w UK (2 nieudane pròby). Czy Tobie się tutaj powiodło? Proszę o kontakt. Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam
Witaj Megan, dziękuję za odpowiedź. Nie wiem właśnie w czym tkwi problem. Badania miałam robione i niby wszystko ok, męża morfologia kiepska, ale jaja się zapładniały, więc nie mam pomysłu. Lekarz ręce rozkłada i mòwi, że tak czasem bywa i że naturalnie też się w ciąże nie zachodzi co miesiąc. Czy histeroskopię zlecił Ci lekarz? W Polsce ginekolog powiedział mi, że dobrze, że mam in vitro w UK, bo oni się od nich uczą, i że tu mają lepszą technologię, no ale coś nie widzę, żeby było jakieś wspomaganie przy stymulacji, punkcji, transferze czy po transferze. Nie wiem już zgłupiałamWitam jestem po 1 próbie jak narazie(nieudanej). Dokładnie tydzień temu miałam robiona hysteroskopie. Okazała się ze miałam w niektórych miejscach posklejane-poszezyli je i będziemy przystępować do kolejnej próby. A u was? Jaki problem tkwi? Gdzie się leczycie? Serdecznie pozdrawiam.
reklama
HejkaWitaj Megan, dziękuję za odpowiedź. Nie wiem właśnie w czym tkwi problem. Badania miałam robione i niby wszystko ok, męża morfologia kiepska, ale jaja się zapładniały, więc nie mam pomysłu. Lekarz ręce rozkłada i mòwi, że tak czasem bywa i że naturalnie też się w ciąże nie zachodzi co miesiąc. Czy histeroskopię zlecił Ci lekarz? W Polsce ginekolog powiedział mi, że dobrze, że mam in vitro w UK, bo oni się od nich uczą, i że tu mają lepszą technologię, no ale coś nie widzę, żeby było jakieś wspomaganie przy stymulacji, punkcji, transferze czy po transferze. Nie wiem już zgłupiałam
Tak, te badanie zlecił mi mój lekarz.