NataliaNatka
Fanka BB :)
Trudny temat, ale zastanowicie się i zróbcie wszystko to, co dla Was najlepsze. Myślę, że można by porozmawiać o tym z jakimś specjalistą żeby wątpliwości było jak najmniej.Hej, jestem w podobnej sytuacji. Mam syna 4 lata z drugiej procedury. Od dłuższego czasu rozważam powrót po rodzeństwo dla niego i uczestnictwo w programie. Niestety od razu na początku okazało się, że mam skrajną anemię. Lekarz pierwszego kontaktu kazała powtórzyć badania bo nie wierzyła, że przy takich wynikach można normalnie funkcjonować. Dodatkowo od lat walczę z depresją. Myśl o dziecku pojawiła się właśnie w takim bardzo słabym dla mnie okresie, na równi pochyłej. Trochę się boje czy podświadomie to drugie dziecko nie miałoby być lekiem na całe zło? A to nie jest dobry pomysł w tej sytuacji. Czas działa na moją niekorzyść. Mam skończone 39 lat a mąż 41. Czytam forum z drugiego rzędu. Cieszę się z każdego sukcesu, przeżywam gorsze chwile. Wszystkim życzę powodzenia.
Zadbaj o swoje zdrowie pod każdym kątem i podejmijcie decyzję. Jaka by ona nie była bardzo mocno trzymam za Was kciuki!