reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny, mam pytanko. Na te 3 dni teraz jadę do teściów, więc muszę wziąć ze sobą Accofil. Będę jechać pociągiem (ok. 50km) i nie mam pojęcia jak przewieźć te strzykawki 😥 Nie mam lodówki, a trochę się ciepło już zrobiło. Maxie jakieś pomysły? 😬
termotorba i wkłady zamrożone powinny wystarczyć, zastrzyki owiń w torbę strunowa

reklama
Dziewczyny, mam pytanko. Na te 3 dni teraz jadę do teściów, więc muszę wziąć ze sobą Accofil. Będę jechać pociągiem (ok. 50km) i nie mam pojęcia jak przewieźć te strzykawki 😥 Nie mam lodówki, a trochę się ciepło już zrobiło. Maxie jakieś pomysły? 😬
Poczytaj sobie w ulotce, bo część leków lodówkowych można trzymać przez jakiś okres poza lodówką, więc przy takich temperaturach wystarczy jakaś torba termoizolacyjna z wkładem lub bez.

Daję znać, że już po. Podołaliśmy oboje. Oczywiście jak to u mnie nie obyło się bez krwawych komplikacji, więc musiałam przeleżeć tam 3h. No i tym razem bolało cholernie po zabiegu. Co do komórek to około 11, więcej szczegółów mam się dowiedzieć jutro. :)
Idealnie, oby te wielkanocne jajka były jak najlepsze 🐣🤞🏻

W aptece mają takie torby do leków, chyba termiczne to się nazywa. 50 km to nie dużo, nic się nie powinno stać

W aptece mają takie torby do leków, chyba termiczne to się nazywa. 50 km to nie dużo, nic się nie powinno stać
Właśnie zdążyłam jeszcze skoczyć do apteki i kupiłam taką jedną. W ulotce jest, że można też w temperaturze pokojowej trzymać, ale nie dłużej niż 15 dni. Więc chyba będzie ok. Wkładów chłodzących nie mam, ale przełożę prosto z lodówki do tej torby i mam nadzieję, że to wystarczy.

Właśnie zdążyłam jeszcze skoczyć do apteki i kupiłam taką jedną. W ulotce jest, że można też w temperaturze pokojowej trzymać, ale nie dłużej niż 15 dni. Więc chyba będzie ok. Wkładów chłodzących nie mam, ale przełożę prosto z lodówki do tej torby i mam nadzieję, że to wystarczy.
Na spokojnie, będzie ok :)

Ja przewoziłam Accofil pociągiem wzięłam torebkę termiczną i do niej dałam schłodzoną w zamrażalniku żelkę taką na stłuczenia i wsadziłam accofil. Całkiem ok się przewiozło 😉 Oczywiście zaraz na miejscu do lodówki 😉

reklama
Daję znać, że już po. Podołaliśmy oboje. Oczywiście jak to u mnie nie obyło się bez krwawych komplikacji, więc musiałam przeleżeć tam 3h. No i tym razem bolało cholernie po zabiegu. Co do komórek to około 11, więcej szczegółów mam się dowiedzieć jutro. :)

Super! Czekam jutro na dalsze wieści 🤩✊🏻

Do góry