reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jak tak sobie gadamy o okresie, to u mnie miał dziś przyjść i cisza i nawet nie czuję, żeby się na niego zanosiło.... ale do lekarza jutro i tak się wybieram, bo zostały mi 2 ostatnie zastrzyki. Mam nadzieję, że mnie nie odprawią z kwitkiem, że przychodzę niezgodnie z zaleceniami :oops:

Ja jak dostanę okres miałam dzwonić do swojego lekarza . Teraz odpoczynek i jak będzie następny okres to od 2 dnia brać estrofen i potem wizyta więc jak by szło książkowo koło 4 czerwca transfer .
Ale mówił że masakra że z tylu komórek mamy aby jeden zarodek 🫣
Mówi że może być coś genetycznie u nas
Ale mąż ma kariotyp zrobiony i ja mam zrobić teraz w między czasie , nie kazał mi wcześniej robić bo w sumie u mnie było wszystko ok i też już mam dziecko ale mówił że dla świętego spokoju mam zrobić .

Jak tak sobie gadamy o okresie, to u mnie miał dziś przyjść i cisza i nawet nie czuję, żeby się na niego zanosiło.... ale do lekarza jutro i tak się wybieram, bo zostały mi 2 ostatnie zastrzyki. Mam nadzieję, że mnie nie odprawią z kwitkiem, że przychodzę niezgodnie z zaleceniami :oops:
Na pewno nie odprawią :) muszą ci wypisać kolejne recepty :)

Apropo okresu to mi się już spóźnia 7 dni i nie zanosi się żeby przyszedł. Pierwszy po punkcji przyszedł od razu po odstawieniu duphastonu, a teraz kolejny coś się zablokował. Czy mam się tym przejmować, czy czekać spokojnie?

Apropo okresu to mi się już spóźnia 7 dni i nie zanosi się żeby przyszedł. Pierwszy po punkcji przyszedł od razu po odstawieniu duphastonu, a teraz kolejny coś się zablokował. Czy mam się tym przejmować, czy czekać spokojnie?
Mój w następnym cyklu przyszedł tyle później ile od razu po punkcji wcześniej.

Jasne, wiadomo że jesteśmy szczęściary razem z Aileen, ale już nawet nie patrzac na nasz rezultat to nadal biorąc pod uwagę na sucho samą stymulację i punkcje, czekanie na telefon od embriologa - dla mnie to było poniekąd łatwiejsze niż te całe naturalne starania :)
wiesz, naturalne starania trwały kilka lat, a czas od rozpoczęcia stymulacji do telefonu od embriologa - 3 tygodnie.
Ja nie neguję tego co mówicie, że to dla Was łatwiejsze, ale uważam, że na taką opinię bardzo wpływa to, że jednak naturalne starania trwały długo, a ivf odbyło się stosunkowo "bez dużych problemów".
Ale oczywiście macie prawo do takich opini i myślenia tak, żeby nie było 😁

reklama
Do góry