reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Może czeka nas podwójne szczęście po tej wyboistej drodze 😄

Właśnie też chciałam dwa zarodki z myślą o zwiększeniu szans dla tego jednego, a że coraz bliżej transferu to wizja bliźniaków mnie dziś trochę przeraziła i zwątpiłam 🙈
ale zaryzykujemy, co ma być to będzie.

A teraz podchodzisz na naturalnym czy na sztucznym cyklu?
Ja wiem że @Avy poleca bliźniaki, ale ja jej nie wierzę 🤣 będziemy podchodzić na naturalnym (plus możliwe że stymulowanym). Chciałam zmienić na sztuczny ale lekarz odradził z uwagi na moje problemy z progesteronem.

dziewczyny, a w moim przypadku, jak mam swoje owulacje i dobry progesteron, to transfer na sztucznym cyklu mógłby w czymś pomóc? Jeśli tak to w czym?

dziewczyny, a w moim przypadku, jak mam swoje owulacje i dobry progesteron, to transfer na sztucznym cyklu mógłby w czymś pomóc? Jeśli tak to w czym?
U Ciebie to przede wszystkim myślę, że jest kwestia endometrium, być może na sztucznym cyklu inaczej by się rozwijało. Ale ja nie rozumiem czemu po takich wynikach badań nikt Ci nie sprawdza endometrium na początku cyklu i koło 6-8 dnia.

U Ciebie to przede wszystkim myślę, że jest kwestia endometrium, być może na sztucznym cyklu inaczej by się rozwijało. Ale ja nie rozumiem czemu po takich wynikach badań nikt Ci nie sprawdza endometrium na początku cyklu i koło 6-8 dnia.
a na sztucznym cyklu jak się chodzi na usg?

reklama
Do góry