LadyCaro
Fanka BB :)
a jak u Ciebie? Robiłaś test?Kciuki żeby to było to️
️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak u Ciebie? Robiłaś test?Kciuki żeby to było to️
️
Ja to jestem team easyhome, bo one takie przyjemnie taniewczoraj robiłam pinka i był biały. Na bete pójdę, jeśli by coś normalnie się na testach pokazało. Ale jestem pewna, że to fałszywy test.
no mi i tak było szkoda, wiec kupiłam paski one stepJa to jestem team easyhome, bo one takie przyjemnie tanie![]()
Możesz coś więcej napisać. Jaka przyczyna? Co mówią lekarze? Na jakim etapie wychodzi 0? Czy zmieniałaś klinikę?To pewnie żadne pocieszenie, ale nie jesteś w tym sama, jest nas sporo dziewczyn, które robią te "złe" statystyki. Ja bardzo długo myślałam, że się uda za pierwszym strzałem, bo przecież jestem zdrowa, mąż zdrowy, wyhodowałam za pierwszym razem co najmniej 15, więc czemu ma się nie udać. A robię 3 stymulację i 0 transferów do tej pory, totalna abstrakcja
![]()
Ja stosowałam w czasie przygotowań do pierwszego transferu, który się nie odbył. Wskazaniem może być po prostu niepłodność idiopatyczna ale nie każdy lekarz przepisuje. Co prawda miałam niską dawkę, chyba była ustalona na zasadzie lepiej dać niż nie, bo czytałam, że dziewczyny ze wskazaniami konkretnymi miały wyższą.Dziewczyny mam pytanie o encorton. Która z Was go brała, jakie miała wskazania i czy są tu dziewczyny, które go dostały mimo "braku wskazań", ale np po którymś nieudanym transferze.
Jestem tak zdesperowana, że rozważam kupiienie go na czarnym rynkużartuje oczywiście, nie idźcie na policje
Czekam jeszcze.a jak u Ciebie? Robiłaś test?
Oj to jeszcze trochęNadal czekam :/ najwcześniej będą 22.04 tuż przed urlopem gin.
Na co on jest wgl?Ja stosowałam w czasie przygotowań do pierwszego transferu, który się nie odbył. Wskazaniem może być po prostu niepłodność idiopatyczna ale nie każdy lekarz przepisuje. Co prawda miałam niską dawkę, chyba była ustalona na zasadzie lepiej dać niż nie, bo czytałam, że dziewczyny ze wskazaniami konkretnymi miały wyższą.
Nie wiem czy bym szła w czarny rynek bo ten lek jednak też trzeba później dłużej brać i nie odstawia się go od tak.