NataliaNatka
Fanka BB :)
Poczekaj jeszcze chwilkę, ja w 7dpt zobaczyłam dopiero cień cienia.U mnie dziś śnieżna biel. Więc raczej znów się nie udało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekaj jeszcze chwilkę, ja w 7dpt zobaczyłam dopiero cień cienia.U mnie dziś śnieżna biel. Więc raczej znów się nie udało.
Ja po punkcji dostałam leki, żeby okres przyszedł bo w przeciwnym razie nie wiem kiedy bym się doczekała. Tutaj też mam problem, bo okres przychodzi kiedy chce, często nawet po 2 miesiącach.Dzieki za pocieszenieoby było wszystko dobrze i będzie super
Z jednej strony ten odroczony transfer nie jest zły , człowiek dojdzie do siebie po całej stymulacji itp .
Po punkcji w jakim czasie dostałaś okres?
Ja też na ten temat nie czytałam
I wszystko skończyło się/ trwa pomyślnie? Przepraszam, ale tyle tu nas jest, że ciężko spamiętać kto na jakim jest etapieJa miałam betę w 6 dpt 3.70![]()
jasne, że czekam, ale jednak już z przekonaniem, że nic z tego. No trudno, pojadę sobie na wakacje w majuPoczekaj jeszcze chwilkę, ja w 7dpt zobaczyłam dopiero cień cienia.
Na kiedy masz umówioną betę w klinice?jasne, że czekam, ale jednak już z przekonaniem, że nic z tego. No trudno, pojadę sobie na wakacje w maju
Niestety, nie zobaczyłam serduszka. Zarodek zatrzymał się z rozwojem w około 6 tygodniu, może kilka dni po. Ta późna beta nie miała na to wpływu jak sądzę. To się po prostu zdarza.I wszystko skończyło się/ trwa pomyślnie? Przepraszam, ale tyle tu nas jest, że ciężko spamiętać kto na jakim jest etapie![]()
dlatego ja juz nie testuje tak szybko, nie chce wypatrywać jakiejs kreski. Ja testowałam dopiero 10dpt i wiedziałam ze sie nie udało a tam na 3 różnych testach krecha druga.jasne, że czekam, ale jednak już z przekonaniem, że nic z tego. No trudno, pojadę sobie na wakacje w maju
Poczekaj do bety, nie bez powodu lekarze zalecają ją zrobić dopiero w 10/11 dpt.jasne, że czekam, ale jednak już z przekonaniem, że nic z tego. No trudno, pojadę sobie na wakacje w maju
na piątek. Ale dobrze wiemy, że jak jutro będzie biały test to już nic się niie pojawi.Na kiedy masz umówioną betę w klinice?
no a ja wolę testować szybko i od razu nastawiać się na porażkę, a nie robić sobie nadzieje doo 10dptdlatego ja juz nie testuje tak szybko, nie chce wypatrywać jakiejs kreski. Ja testowałam dopiero 10dpt i wiedziałam ze sie nie udało a tam na 3 różnych testach krecha druga.