reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
W ramach pakietu zażądali skierowania od ich internisty do immunologa, także dałam sobie spokój i zarezerwowałam przez ZN właśnie.
Możesz spróbować ewentualnie zadzwonić bezpośrednio do Clinic Derm, tam gdzie przyjmuje Kołodziejczyk-Pyrzyk, jak ja czekałam na wizytę to była możliwość żeby mnie wpisała babeczka z rejestracji na listę w razie gdyby jakiś termin wcześniejszy się zwolnił :)

W ramach pakietu zażądali skierowania od ich internisty do immunologa, także dałam sobie spokój i zarezerwowałam przez ZN właśnie.
W luxmedzie? Ogólnie myślę że nie byłoby problemu z wystawieniem skierowania, jakbyś wrzuciła wyniki na portal to nawet przy konsultacji online byś pewnie dostała. Ja szłam w luxmedzie co prawda do internisty poz, ale bez problemu dostałam skierowanie do poradni genetycznej i immunologicznej ☺️

Możesz spróbować ewentualnie zadzwonić bezpośrednio do Clinic Derm, tam gdzie przyjmuje Kołodziejczyk-Pyrzyk, jak ja czekałam na wizytę to była możliwość żeby mnie wpisała babeczka z rejestracji na listę w razie gdyby jakiś termin wcześniejszy się zwolnił :)
Dobry pomysł, tak spróbuję zrobić, może akurat jeszcze wcześniej coś się uda złapać.
W luxmedzie? Ogólnie myślę że nie byłoby problemu z wystawieniem skierowania, jakbyś wrzuciła wyniki na portal to nawet przy konsultacji online byś pewnie dostała. Ja szłam w luxmedzie co prawda do internisty poz, ale bez problemu dostałam skierowanie do poradni genetycznej i immunologicznej ☺️
Tak, w luxmedzie. Tylko oni zaznaczają, że nie leczą niepłodności. Więc jakbym wstawiła wyniki, to któryś z lekarzy mógłby je zakwestionować . Już trudno, nie będę się ich prosić, zależy mi żeby po prostu odbyć tą wizytę jak najszybciej.

Hej !
We wtorek mam punkcje powiem wam że dziś już pomału zaczynam się mega stresować tym wszystkim ! :( boję się i samej punkcji i tego co będzie po , czy nie będzie hiperki…
Jakieś rady?
Transfer będę mieć odroczony bo moje jajniki muszą odetchnąć mam około 22 pęcherzyków zamiast Ovitrelle mam podać sobie dzisiaj decapeptyl i wyczytałam że w sumie dobrze że dostałam ten drugi bo ovitrelle może spowodować hiperke czy mojej ilości pęcherzyków .
Lekarz ogólnie mówił że wszystko ok i ta ilość go bardzo zadowala .
Hej, ja w tym tygodniu też powinnam mieć punkcję. To już druga, spokojnie będzie w porządku. Uśpią Cię i nie będziesz pamiętać jak się znalazłaś na łóżku ;)
Ja też mam odroczony transfer, przy moim pcos hiperka jest bardziej prawdopodobna więc nie było tematu.
W ogóle mój lekarz powiedział, że w tej klinice w 90% są odroczone transfery, i podobno te odroczone mają większą skuteczność?! Ale nie czytałam na ten temat, nie wiem jakie są statystyki.

reklama
Hej, ja w tym tygodniu też powinnam mieć punkcję. To już druga, spokojnie będzie w porządku. Uśpią Cię i nie będziesz pamiętać jak się znalazłaś na łóżku ;)
Ja też mam odroczony transfer, przy moim pcos hiperka jest bardziej prawdopodobna więc nie było tematu.
W ogóle mój lekarz powiedział, że w tej klinice w 90% są odroczone transfery, i podobno te odroczone mają większą skuteczność?! Ale nie czytałam na ten temat, nie wiem jakie są statystyki.
Dzieki za pocieszenie :) oby było wszystko dobrze i będzie super :)
Z jednej strony ten odroczony transfer nie jest zły , człowiek dojdzie do siebie po całej stymulacji itp .
Po punkcji w jakim czasie dostałaś okres?
Ja też na ten temat nie czytałam

Do góry