reklama
Artemida90
Fanka BB :)
widziałam że będzie dobrzeDziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!

amusedxxx
Moderator
Dziewczyno!!!! My tu wierzyłyśmy za CiebieDziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!

penguinlicious
Miałam przeczucie, że tym razem będzie lepiej!!!Dziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!

93kora
Ale super !!!!Dziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!

Wierzyłam w nie bardziej od Ciebie

Transfer za miesiąc ?

Ale się cieszę
sunshine97
Jutro po 12 mam dzwonićNo to nie ładnie lekarz się zachował. Można wszystko ująć w inny sposób i starać się uspokoić pacjentkę. Ale jak to mówią było co było teraz zostaje trzymać kciukikiedy masz mieć jakieś informacje?
sunshine97
Cudowna wiadomość! :* myślałam dzisiaj o Tobie rano, że musisz się pozytywnie zaskoczyćDziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!

Kosinka94
Moderator
Jest! Bardzo się cieszę, że Twój czarny scenariusz się nie spełniłDziewczyny mamy 3 blastki, idą do mrożenia
ryczę!!!!

reklama
sunshine97
Właśnie tak... nawet jak zamrozisz za swoją kasę. Z tą roznica ze jak za swoją kase mrozisz to mozesz i tak jeszcze przejsc przez stymulacje. Jak na program to 2 procedura to tylko te co masz zamrożone.U mnie moja prowadząca powiedziała, że jeśli będzie więcej niż 4 w nadwyżce, to wtedy by rozważała mrożenie, ale mniej nie ma sensu. Ciekawe swoją drogą czy ta nadwyżka jest traktowana jako procedura, bo mi powiedzieli, że do drugiej procedury nie będzie można podejść dopóki nie wykorzysta się tych zamrożonych komórek.
Dzięki dziewczyny za wasze zdanie, podobnie decydujemy się utylizowac skoro tylko 3. Chcialam oddac chociaz do dawstwa ale tam mozna oddac podobno tylko pelne 6