Pewnie gdybym nie miała blastek za każdym razem to bym jakoś się z tym pogodziła, a gdy transfery są i kolejny raz 0 to nadal nie mam odpowiedzi. Może następnym razem zbadamy zarodki...A miałaś scratching endometrium może?
zarodki badanw ?
Podobno to pomaga ten scratching
Acz mi mój aktualny lekarze powiedział na jednej z wizyt cytuje " po co przeszkadzać naturze, natura wie co robi"
No i to jest podobno super lekarz
Miałam wrażenie, że mnie tak tylko potraktował może dlatego że już skończyłam te 40 lat i nie widział szansy na cokolwiek.
reklama
Wszystko też zależy jakie amh masz? Kobiety po 40stce zachodzą naturalnie w ciążę i osobiście w moim otoczeniu jest ich sporo. A lekarz przekreśla ivf? Może z powodu "uzysku" z każdej procedury? Ale tak czy siak...slabo
A miałaś scratching endometrium może?
zarodki badanw ?
Acz mi mój aktualny lekarze powiedział na jednej z wizyt cytuje " po co przeszkadzać naturze, natura wie co robi"
Miałam wrażenie, że mnie tak tylko potraktował może dlatego że już skończyłam te 40 lat i nie widział szansy na cokolwiek.
Wszystko też zależy jakie amh masz? Kobiety po 40stce zachodzą naturalnie w ciążę i osobiście w moim otoczeniu jest ich sporo. A lekarz przekreśla ivf? Może z powodu "uzysku" z każdej procedury? Ale tak czy siak...slaboA miałaś scratching endometrium może?
zarodki badanw ?
Leanne
Fanka BB :)
Na przełomie sierpnia i września było 1.5Wszystko też zależy jakie amh masz? Kobiety po 40stce zachodzą naturalnie w ciążę i osobiście w moim otoczeniu jest ich sporo. A lekarz przekreśla ivf? Może z powodu "uzysku" z każdej procedury? Ale tak czy siak...slabo
Więc teoretycznie nie jest źle.
Gorzej z jakością skork taki wynik stymulacji.
Teraz zbadam w nowym cyklu tak dla zaspokojenja ciekawości.
Nie znam Twojej historii, nie wiem ile miałaś transferów ale może jeszcze warto powalczyć...Na przełomie sierpnia i września było 1.5
Więc teoretycznie nie jest źle.
Gorzej z jakością skork taki wynik stymulacji.
Teraz zbadam w nowym cyklu tak dla zaspokojenja ciekawości.
Refundacja do 42, nie bez powodu...
Pierwsze 🥰
No ja jutro będę 10 dpt i muszę betę zrobić.@Pierwsze 🥰 a Ty kiedy testujesz?
Ale niestety się nie udało bo na testach biało.

Także to tylko formalność

Pewnie jutro odstawienie leków i czekanie na okres i nową szansę.
Hermeneg
Cześć Dziewczyny.
Daje znać, że byliśmy dzisiaj w klinice. Kwalifikacji jeszcze nie dostaliśmy. Lekarka obejrzała moje wyniki badań, wzięła mnie na usg po czym zaleciła powtórzenie amh bo się jej nie sklejał wynik z września z tym co mi wyszło z krwi i na obrazie usg.
Powiedziała nawet, że może to jakiś błąd laboratoryjny. A ja myślę, że może po prostu mam słabe komórki i tyle
Siedzę teraz jak na szpilkach i odświeżam stronę labu ale chyba się poddam i pójdę spać bo mam na rano do pracy
Ogólnie wynik mam jej wysłać sms jak już się pojawi i wtedy jedziemy podpisać w końcu regulamin. A przynajmniej taka wersja padła
Daje znać, że byliśmy dzisiaj w klinice. Kwalifikacji jeszcze nie dostaliśmy. Lekarka obejrzała moje wyniki badań, wzięła mnie na usg po czym zaleciła powtórzenie amh bo się jej nie sklejał wynik z września z tym co mi wyszło z krwi i na obrazie usg.
Powiedziała nawet, że może to jakiś błąd laboratoryjny. A ja myślę, że może po prostu mam słabe komórki i tyle

Siedzę teraz jak na szpilkach i odświeżam stronę labu ale chyba się poddam i pójdę spać bo mam na rano do pracy

Ogólnie wynik mam jej wysłać sms jak już się pojawi i wtedy jedziemy podpisać w końcu regulamin. A przynajmniej taka wersja padła

Lily_of_the_valley
W takim razie mocno trzymam kciukiU mnie jest dziwna sytuacja, bo na biopsjach endo wychodzą tylko pojedyncze komórki zapalne (na które niektórzy w ogóle by nie przepisali antybiotyków), ale z widoku w trakcie histero widać zaczerwienienie śluzówki/cos ala adenomioza + mikropolipowatosc, które może świadczyć o przewlekłym zapaleniu Endo. Więc chyba niestety tak u mnie jest, że to zapalenie sobie hula w organizmie i antybiotyki je wyciszają na jakiś czas. Tym razem antybiotyki dostał też mój mąż oprócz mnie, więc zmasowany atakmam nadzieję że duża dawka antybiotyków, plus zero cukru, plus kiszonki i celowane probiotyki dadzą sukces
![]()

Jak skończysz antybiotyk, to zaraz w kolejnym cyklu będzie transfer?
reklama
StaraStaraczkaNew
Dzisiaj ma być tylko informacja o efekcie hodowli, czy to od razu transfer jest?