sunshine97
Fanka BB :)
Od prenacaps, dha 1200 mg i 250 g cholinyA co dokładnie bierzesz? Jakie dawki DHA i choliny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od prenacaps, dha 1200 mg i 250 g cholinyA co dokładnie bierzesz? Jakie dawki DHA i choliny?
Super wiadomośćRównież dzisiaj uzyskałam wynik swojego jednego zarodka z którego była biopsja
pobrana tylko u mnie było PGT-A i nasz jeden jedyny który został rozmrożony do pobrania biopsji okazał się zdrowym chłopcemkamień z serca
teraz czekanie na okres i przygotowania do transferu przypomnę moja sytuacja mieliśmy pobrane 4 komórki z tego było zarodki 5 AA ,5BB ,3BB zarodek 5Aa dał ciążę na 9 tyg serduszko przestało bić okazało się ,że mam nieprawidłowy Kariotyp więc trzeba zrobić badanie zarodka , został rozmrożony 3BB ładnie się rozmroził wszystko super biopsja pobrana .Zarodek 5BB nie chciał się dobrze rozmrozić został stracony poszedł w tą drugą stronę . Więc została biopsja tego jednego 3BB wysłana do Czech i czeka zdrowy chłopiec
mam już córeczkę z zarodka 2BB i drugiej procedury transfer 3 teraz była trzecia procedura boże jak ja się cieszę że ten jeden jest zdrowy
![]()
Z Ig Naszego BocianaSuper wiadomość
Ktoś mi wytłumaczy klasy zarodków? Nie dotarlam tak daleko
![]()
5AA to najlepsza klasa zarodka to jest blastocysta która dała ciążę na 9 tyg 3 BB również blastocysta i to czeka mój synuśSuper wiadomość
![]()
To jest ocena wizualna. Cyfra określa wygląd komórki, np czy jest to wczesna blastocysta czy już wykluwająca się, pierwsza litera okresla jakość węzła zarodkowego, druga litera jakość trofoektodermy. Genetalnie każdy zarodek zakwalifikowany do transferu ma szansę dać ciążę.Super wiadomość
![]()
Super, ślicznie dziękuję. To już wiem, że najlepiej mieć A. A czy w takim razie też lepiej mieć 1A czy 6A czy to bez znaczenia?![]()
Ponizej masz link do posta, tam ładnie jest opisane i w dalszych slajdach jest tabelka z opisem dokładnym co oznacza dana liczba i literaSuper, ślicznie dziękuję. To już wiem, że najlepiej mieć A. A czy w takim razie też lepiej mieć 1A czy 6A czy to bez znaczenia?![]()