No właśnie nie robiłama nie robiłaś wcześniej żadnych testów? 12 dni po Ovi to teoretycznie nie powinno już być. Jutro jak zrobisz i będzie ciemneijsza to bedzien wiadomo
reklama
NataliaNatka
Fanka BB :)
Ja miałam blastkę 3AA i transfer 03.12 około 15:00.Mega byłam już strasznie źle nastawiona a tu gdzies znów pojawia się nadzieję że jednak się udało. A jaki miałaś zarodek ja blastka 2AA i transfer miałam 2.12 o 13:30 więc może jeszcze ma czas i ruszy
NataliaNatka
Pytanie, czy są jeszcze jakieś szanse czy ruszy, czy już się nastawiać na stymulację od nowa.... Ale dziękuję Ci bardzo, dobre myśli są potrzebne.Dziewczyny trzymam mocno kciuki żeby ruszyło
miszka0109
Zaangażowana w BB
Też się zastanawiam czy są szanse że ruszy. Może po prostu leniuszki mamy i oby tak byloPytanie, czy są jeszcze jakieś szanse czy ruszy, czy już się nastawiać na stymulację od nowa.... Ale dziękuję Ci bardzo, dobre myśli są potrzebne.
Lily_of_the_valley
@NataliaNatka @miszka0109 obstawiam, że bety starują kciuki!
olka11135
Pytanie, czy są jeszcze jakieś szanse czy ruszy, czy już się nastawiać na stymulację od nowa.... Ale dziękuję Ci bardzo, dobre myśli są potrzebne.
Też się zastanawiam czy są szanse że ruszy. Może po prostu leniuszki mamy i oby tak bylo
Oczywiście, że może ruszyć. Moja pierwsza beta była 1.4, po 48h już 30
miszka0109
Zaangażowana w BB
Obyś miała racje@NataliaNatka @miszka0109 obstawiam, że bety starują kciuki!
reklama
NataliaNatka
A ta pierwsza beta była w którym dpt? Czyli jest jeszcze nadzieja, cudownie!Oczywiście, że może ruszyć. Moja pierwsza beta była 1.4, po 48h już 30