Hmm po jakiś 15 min od zrobienia testu widać delikatna kreskę .Wiem ,że na testy po czasie się już nie patrzy ale daje mi to mała nadzieję .Jeszcze jest czas by się kreska pojawiła. Czasem to kwestia godzin. Zatestuj jutro rano, bo 6dpt, jest optymalny.
reklama
Widać! Ogromne gratulacjeU mnie na teście leciutka kreseczka nawet nie wiem czy ją widać.
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
To jest kreska, u mnie na początku też było tylko lekkie zaczerwienienie, ale po wyschnięciu widać bardziej. Chyba się udałoHmm po jakiś 15 min od zrobienia testu widać delikatna kreskę .Wiem ,że na testy po czasie się już nie patrzy ale daje mi to mała nadzieję .
Super Cieszę się dziewczyny ! Powodzenia. Ja żeby się nie męczyć to we wtorek zrobię betę i jeśli potwierdzi moje przeczucia to na jakiś czas rezygnuje ze starań. BuziakiTo jest kreska, u mnie na początku też było tylko lekkie zaczerwienienie, ale po wyschnięciu widać bardziej. Chyba się udało
Super będzie bobasHmm po jakiś 15 min od zrobienia testu widać delikatna kreskę .Wiem ,że na testy po czasie się już nie patrzy ale daje mi to mała nadzieję .
Artemida90
Dziewczyny gratuluje kresek
Ja dziś 3dpt, wczoraj okropnie bolało mnie podbrzusze więc nospa weszła. Ciągle bije się z myslami co tam się w środku dzieje
Ja dziś 3dpt, wczoraj okropnie bolało mnie podbrzusze więc nospa weszła. Ciągle bije się z myslami co tam się w środku dzieje
Musi być dobrze ;*Dziewczyny gratuluje kresek
Jutro powtórzę test a we wtorek chyba zrobię betę .To jest kreska, u mnie na początku też było tylko lekkie zaczerwienienie, ale po wyschnięciu widać bardziej. Chyba się udało
Kropeczek się wgryza ,ja bezpośrednio po transferze czułam się zupełnie normalnie ....3 dnia czułam trochę podbrzusze a od wczoraj 4dpt mega biła mnie krzyże .Dziewczyny gratuluje kresek
reklama
Lilli2
Widać! Pięknie, niech się kropek zadomowi na 9 mscU mnie na teście leciutka kreseczka nawet nie wiem czy ją widać.