reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imprezy okolicznościowe - gdzie warto organizować i jak z kosztami??

Ja zawsze korzystam z usług Pałacu Brzezina !! :) Zaczynając od wesela, później chrzest dziecka, a teraz komunia :) jesteśmy bardzo zżyci z tym miejscem... jest godne polecenia :)

reklama
Takie imprezy organizuje w restauracji. Wystarczająco dużo zamieszania jest w domu w związku z przygotowaniem by jeszcze organizować imprezę w domu. Zazwyczaj korzystam z restauracji Orbita we Wrocławiu. Jest sprawdzona. Serwują dobre jedzonko. Obsługa miął i sprawna i potrafią urządzić sale w odpowiednim klimacie.

no tak , zapomniałam napisać jaka lokalizacja :zawstydzona/y:

mieszkamy na Zaporoskiej - chrzest w kościele K. Boromeusza na Kruczej..
ideałem było by coś fajnego w okolicach :happy:

jenyy, strasznie drogo to wychodzi...

z tego co się zorientowałam do tej pory w tym kosciele chrzci się "hurtowo" w kazdą 3 niedzielę miesiąca..takze nie bardzo jest możliwość negocjacji daty ..

chociaż ....kto wie
Może zapytajcie się czy można ochrzcić np w sobotę na wieczornej mszy. Co prawda nie jestem z Twojej okolicy , ale warto zapytać . My nasze dziewczyny chrzcilismy w sobotę i to fajna opcja. I jeżeli być wtedy robiła w knajpie imprezę to można negocjować menu żeby urwać coś na cenie , bo po co wieczorem pełny obiad jak wystarczy jakieś danie na gorąco, tort do kawy i zimna płyta plus napoje

Ja też ostatnio organizowałam chrzciny w Orbicie. Bardzo jestem zadowolona. Miła i pomocna obsługa świetne jedzenie i ładna klimatyczna sala bankietowa. Świetnie gotują i serwują pyszne potrawy. Jak najbardziej można ich polecić.

Nasze rodzinne imprezy najczęściej urządzamy w sali bankietowej Aldan w Jaroszowcu. Sprawdzone miejsce i sprawdzeni ludzie. Pani Kasia świetnie zarządza tym lokalem. Zna się na rzeczy i zawsze dopilnuje by impreza była na odpowiednim poziomie. DO tego pyszne jedzenie i fajna okolica.

My organizowaliśmy chrzciny w zajeździe u Georga. Bardzo miły właściciel super przygotował imprezę. Ładny lokal, dobre jedzenie i dobra obsługa.

reklama
Bardzo ładnie zorganizowali nam chrzciny w restauracji Orbita na ul Wejherowskiej. Serwowali pyszne jedzonko. Ładnie przygotowali salę, piękne nakrycia. Po prostu smacznie i elegancko.

Do góry