reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imprezy okolicznościowe - gdzie warto organizować i jak z kosztami??

Szanowne Mamuśki ;) możecie polecić jakiś fajny lokal we Wrocławiu? Ktoś może robił urodzinki w Cukierkowie albo Czekoladziarni?

reklama
wszystko zależy w jakim wieku solenizant i goście :)

moja córka była raz w galerii atoa dzieciaczki robiły rózne ozdoby, wypalały z gliny i ze szkła obrazki ( panie wypalaly w piecu, dzieciaczki od strony manualnej działały)
z animatorem mogę polecić blisko rynku w bramie...na więziennej?chyba tak, już teraz nie pamiętam dokładnie

ps, teraz doczytałam, że trzylatek :) może jednak kinderplaneta?

A myślałaś może o organizacji takich urodziny w Loopy's World na Bielanach? Tam jest bardzo korzystna oferta i naprawdę fajne urodziny.

Jak dla mnie najlepisze miejsce na organizację urodzin we Wrocławiu to Loopy's World :) Fajnie jest to zorganizowane, czas na poczęstunek i na zabawę, no i niedrogo :)

Imprezy okolicznościowe, wesela, komunie możesz organizować w restauracji Wega. Mają ładne sale, podczas wesela sala est bardzo ładnie wystrojona, obsługa jest miła a co najważniejsze za zorganizowanie jakiejś uroczystości wcale nie jest tak drogo jak w porównaniu z innymi restauracjami.
Link do: Imprezy okolicznościowe - wesele, komunia Orzesze, Mikołów, Żory tutaj możesz zobaczyć wystrój sali i znaleźć bardziej szczegółowe informacje.

Restauracja Ha Noi na ul. Legnickiej 32 we Wrocławiu ma bardzo dobre ceny jeśli chodzi o tego rodzaju imprezy okolicznościowe, już od 40zł/os. Kuchnia jest chińsko-wietnamska, ale na życzenie gości przygotowywane są również bardzo dobre dania polskie.
Są 2 sale, jedna na 25 osga na 50 osób. Dostępny także kącik dla dzieci. Osobiście polecam

Dziewczyny przepraszam, że tak Wam wchodzę na wątek ale chciałabym Was zaprosić do mojego sklepu
z ubraniami dla dzieci.
Link do: Q-ba Style | Facebook
Są to ubranka tyko i wyłącznie polskich producentów, świetna jakość modne fasony.
Teraz jest sporo rzeczy na letniej wyprzedaży myślę, że znajdziecie coś dla swoich pociech.
Kontakt przez mój fanpage na FB. Jest konkurs i zapraszam do wzięcia w nim udziału. Odnośnie rozmiarów pytajcie

reklama
Do góry