reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Implantacja?

czarita

Zaangażowana w BB
Dziewczyny,
czy myślicie że tak może wyglądać plamienie implantacyjne? ( Zdj. w zał). Jestem prawdopodobnie 6/7 dni po owu ( potwierdzona tylko testami owu i bólem jajnika). Jednorazowo pojawił się śluz bardzo delikatnie różowy. We wcześniejszych ciążach tego nie miałam i zastanawiam się czy tak może wyglądać implantacja? Jestem w 18 DC ( cykle 24-27 dniowe).

Załączniki

• IMG_20240806_160950884_HDR.jpg
    IMG_20240806_160950884_HDR.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 553
reklama
Na moje tak. Miałam podobnie w 2 ciąży. Myślałam że zaczyna się okres bo zauważyłam na papierze jakby ślad krwi, ale to było właśnie krwawienie implantacyjne

Dziewczyny,
czy myślicie że tak może wyglądać plamienie implantacyjne? ( Zdj. w zał). Jestem prawdopodobnie 6/7 dni po owu ( potwierdzona tylko testami owu i bólem jajnika). Jednorazowo pojawił się śluz bardzo delikatnie różowy. We wcześniejszych ciążach tego nie miałam i zastanawiam się czy tak może wyglądać implantacja? Jestem w 18 DC ( cykle 24-27 dniowe).
Możliwe. U mnie było podobnie, ale dużo więcej (taki sam kolor, nigdy wcześniej takiego nie miałam).

U mnie plamienie implantacyjne wyglądało inaczej, było to jasnobrązowe plamienie. Jeśli to była implantacja, to za 3/4 dni test powinien już wyjść pozytywny 😁

No właśnie mi się wydaje że troszkę tego mało jak na plamienie implantacyjne ;/
Nie ma pewności, u mnie to było kilka dni takiego śluzu różowego i beżowego, potem ostatniego dnia kilka brązowych kropek na wkładce i 3 dni później beta 82. W trakcie tych różowych plamień testy miałam negatywne. Równie dobrze może pękło Ci naczynko i stąd lekko podbarwił się śluz. Spróbuj z testem z moczu za 3 dni.

reklama
Dziękuję dziewczyny za wszystkie Wasze odpowiedzi. Dziś już zaczął mnie boleć brzuch jak na okres, więc myślę że to raczej nie implantacja :/

Do góry