reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imionka dla maluszków

A nasza córeczka będzie miała na imię Natalia. Wymysliłam parę lat temu, teraz się wahałam, bo sporo Natalek aktualnie się rodzi, ale jednak została. ;)

reklama
cześć dziewczyny,jak już dawniej pisałam ja też mam już wybrane imionka dla mojej dzidzi,ale nadal jest problem bo niewiem co to będzie...ale dla dziewczynki..Wiktoria...dla chłopca..Michałek lub Karolek

a ja znam mało Michałów,bardzo mi się podoba to imię,a jak dziewczynka to Wiktoria ;) to imię już mi się od bardzo dawna podoba ;)

kurcze ostatnije bezsennej nocy (tzn ja nie mogłam spać, a skoro ja nie mogłam, to moj małżon czuwał ze mną) wymieniliśmy wszystkie imiona które nam się podobają. i tak z zosi, marysi i bartka, zrobiły się: aleksander, bartek, dominik, konstanty, weronika, dominika, zofia, maria... i jeszcze kilka innych... no bądź tu zdecydowany człowieku!!

No u mnie tak samo. Miala byc Alexandra, ale jakos ostatnio nie jestem przekona do tego, teraz sie zastanawiam nad Oliwia. Co sadzicie o tym imionku?

ładnie... oliwka :) my wypróbowywaliśmy wszytskie imiona na różne sposoby. np. konstanty: "kostuś, kochanie" lub "kostek, złaź stamtąd natychmiast!" ;D etc.

efunia, co miałaś na myśli z tym "złażeniem"??
bo chyba nie to, że jak wejdziesz synowi do pokoju, to go zastanie np. na...
... no w kazdym razie nie w miejscu, gdzie sie spodziewałaś... ;)

reklama
myśisz, że od razu zacznie przprowadzać dziewczyny do domu? z przedszkola ;D albo jeszcze ze szpitala jakieś nieodpowiednie znajomości hihihihi ;D

Do góry