reklama
A moi znajomi właśnie mają Mikołaja - Mikusia i nie przeszkadza mi ten skrót (bo nie znam psa o tym imieniu ;D)
Za to u mnie w bloku w Łodzi był pies i dziewczynka Tina ;D Jak słyszeliśmy, że ktoś woła Tina to nie wiadomo było czy szukają dziecka czy psa ;D
A znaczenie imoin podobno jest ważne, jeśli chodzi o Tomasza (bardzo mi się podoba to imię) to zostałam "uświadomiona", że Tomki często to tacy "niewierni Tomasze" i jak się zastanowię to tych których znam coś z tego mają ;D
Za to u mnie w bloku w Łodzi był pies i dziewczynka Tina ;D Jak słyszeliśmy, że ktoś woła Tina to nie wiadomo było czy szukają dziecka czy psa ;D
A znaczenie imoin podobno jest ważne, jeśli chodzi o Tomasza (bardzo mi się podoba to imię) to zostałam "uświadomiona", że Tomki często to tacy "niewierni Tomasze" i jak się zastanowię to tych których znam coś z tego mają ;D
Karen pisze:No mój tata nazywał się Jan Janusz a moja mama nazywa się Janina ;D
a jeśli chodzi o imię do naszego synka to jestem z mężem beznadziejna...biedne dziecko będzie miało imię Sebastian bo nic innego nie przyszło nam do głowy
No co Ty! Sebastian to sliczne imię
No ładne tylko myślałam że wybór imienia dla naszego syna będzie inaczej wyglądał że od początku ciąży będziemy oboje wiedzieli że tylko to imię do naszej dzidzi pasuje...a tu wybór padł na Sebusia bo tylko to nam się obojgu podoba i do tego ma ładne znaczenie ale mam wątpliwości, wolałabym coś bardziej oryginalnego...
malgosia_76
Fanka BB :)
ORZECH,ABSOLUTNIE UWAŻAM, ŻE DLA DZIEWCZYNKI ŁATWIEJ!! ;D
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Orzech się droczy, ze mną