reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Kochana ja to bede walczyła o Judyte o ile bedzie dziewczynka. Pierwsze imie wybrał mąż wiec teraz moja kolej
Szczebiotka
Fanka BB :)
Szczepionka, mi Szczęsny by pasował w sumie bo pierworodny ma Szczepan:-)
a tak serio to podoba nam się dla dziewczynki Bianka, dla chłopca póki co pomysłu nie mamy mnie podoba się Tymoteusz i Olaf
Zawsze też istatnie szansa, że będzie tak jak ze Szczepkiem z nim od razu imie mieliśmy choć powiem szczerze, że o ile w pierwszej ciąży strasznie się nastawiała na synka to teraz jakoś się nie nastawiam.
a jak to z Wami jest, macie jakieś przeczucia?
a tak serio to podoba nam się dla dziewczynki Bianka, dla chłopca póki co pomysłu nie mamy mnie podoba się Tymoteusz i Olaf
Zawsze też istatnie szansa, że będzie tak jak ze Szczepkiem z nim od razu imie mieliśmy choć powiem szczerze, że o ile w pierwszej ciąży strasznie się nastawiała na synka to teraz jakoś się nie nastawiam.
a jak to z Wami jest, macie jakieś przeczucia?
Kochana ja to bede walczyła o Judyte o ile bedzie dziewczynka. Pierwsze imie wybrał mąż wiec teraz moja kolej
U mnie dziewczynka na pewno Laura. Kocham to imię. A chłopiec? nie wiem..może Mikołaj...kwestia obgadania z Mężem.
u mnie dziewczynka też Laura ewentualnie Natasza a co do chłopca to ciężko się zdecydować
L
Lorata
Gość
Oj ja jestem strasznie zmienna co do imion...
Z racji tego, że będą bliźniaki, (HURRA) Mam już kilka propozycji.
Jeżeli będą baby - Julka i Zuza
Jeżeli chłopy - Maciej i Kuba :-)
Jeżeli pomieszanie z poplątaniem - Adam i Ewa
Z racji tego, że będą bliźniaki, (HURRA) Mam już kilka propozycji.
Jeżeli będą baby - Julka i Zuza
Jeżeli chłopy - Maciej i Kuba :-)
Jeżeli pomieszanie z poplątaniem - Adam i Ewa
e-stera
Fan(ka)
Mąż chce Natalkę a ja Emilkę a syn Dominik -jesteśmy zgodni co do chłopca ;-)
reklama
sunovia
Fanka BB :)
mi dla dziewczynki coraz bardziej podoba się Kornelia
w podstawówce miałam koleżankę o tym imieniu i już wtedy strasznie mi się spodobało, mówiliśmy na nią zazwyczaj Kornela
później poznałam jeszcze 3 Kornelie i na wszystkie wszyscy zdrobniale mówią Kora, co mi się bardzo nie podoba, dlatego imię mi zbrzydło,
ale dzięki przepisowi na życie znów sobie o nim przypomniałam i od nowa mi się podoba
dla chłopca miałam wybrane Karol lub Wiktor, ale w ostatnim czasie 2 os, których wyjątkowo nie lubię tak właśnie nazwały swoich synów ...
w podstawówce miałam koleżankę o tym imieniu i już wtedy strasznie mi się spodobało, mówiliśmy na nią zazwyczaj Kornela
później poznałam jeszcze 3 Kornelie i na wszystkie wszyscy zdrobniale mówią Kora, co mi się bardzo nie podoba, dlatego imię mi zbrzydło,
ale dzięki przepisowi na życie znów sobie o nim przypomniałam i od nowa mi się podoba
dla chłopca miałam wybrane Karol lub Wiktor, ale w ostatnim czasie 2 os, których wyjątkowo nie lubię tak właśnie nazwały swoich synów ...
Podziel się: