reklama
Anielka.
Najszczęśliwsza mama =]
Kahaka ja nie chciałam mówic ze strachu. Po pierwsze na forum bliźniaczym tyle się dzieje że strach było mi komuś powiedzieć i się cieszyć. Po drugie na początku było podejrzenie że moja ciąża jest jednoowodniowa i jednokosmowkowa czyli najgorsza z możliwych pod względem wszelakich komplikacji. Dopiero w 20 tyg okazało się że jest błona pomiędzy dziećmi więc jest nieco lepiej. I w Święta zamierzamy powiedzieć o bliźniakach będzie to już 26tc więc coraz bezpieczniej. :-)
Nikitka25
Fanka BB :)
Ja byłam dumna że po porodzie umiałam odróżnić swojego syna od pozostałych dzieci :-), bo wcześniej wszystkie wydawały mi się identyczne. . Ciekawa jestem, ale na pewno nie będziesz miała problemu z odróżnieniem, przynajmniej po pierwszych paru, parunastu godzinach :-)
reklama
Ja miałam w szkole bliźniaków :-) Przez chwilę wydawali się identyczni ale niedużo czasu upłynęło jak ich odróżnialiśmy, wyglądem się co prawda nie różnili ale charakterem już bardzo, wystarczyło, że któryś paszczę otworzył i było wiadomo who is who :-) no i jednemu lepiej z oczu patrzyło :-)
Podziel się: