reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych sierpniowych Maluszków :)

reklama
Kahaka ja nie chciałam mówic ze strachu. Po pierwsze na forum bliźniaczym tyle się dzieje że strach było mi komuś powiedzieć i się cieszyć. Po drugie na początku było podejrzenie że moja ciąża jest jednoowodniowa i jednokosmowkowa czyli najgorsza z możliwych pod względem wszelakich komplikacji. Dopiero w 20 tyg okazało się że jest błona pomiędzy dziećmi więc jest nieco lepiej. I w Święta zamierzamy powiedzieć o bliźniakach będzie to już 26tc więc coraz bezpieczniej. :-)

Anielka czyli jak rozumiem Twoje dzieciaczki są jednojajowe? Koniecznie będziesz musiała zdać relację a propos odróżniania :-)

Ja byłam dumna że po porodzie umiałam odróżnić swojego syna od pozostałych dzieci :-), bo wcześniej wszystkie wydawały mi się identyczne. :). Ciekawa jestem, ale na pewno nie będziesz miała problemu z odróżnieniem, przynajmniej po pierwszych paru, parunastu godzinach :-)

ANIELKA jako mama to na pewno ich będziesz rozróżniać ;-)

a planujesz ubierać ich identycznie czy będziesz starała się ich rozróżnić?

reklama
Ja miałam w szkole bliźniaków :-) Przez chwilę wydawali się identyczni ale niedużo czasu upłynęło jak ich odróżnialiśmy, wyglądem się co prawda nie różnili ale charakterem już bardzo, wystarczyło, że któryś paszczę otworzył i było wiadomo who is who :-) no i jednemu lepiej z oczu patrzyło :-)

Do góry