reklama
Mnie też wkurzają pytania o imię i to kręcenie nosem to my decydujemy i nikomu nic do tego :-)
Hania też ładne imię.. mi bardzo podoba się Michalina ale oba te imiona mają siostrzenicę.
My dla dziewczynki wybraliśmy Ola i pewnie jak kiedyś będziemy mieć córkę to pewnie Ola będzie.
Hania też ładne imię.. mi bardzo podoba się Michalina ale oba te imiona mają siostrzenicę.
My dla dziewczynki wybraliśmy Ola i pewnie jak kiedyś będziemy mieć córkę to pewnie Ola będzie.
ojaka
Fanka BB :)
Mnie też denerwuje jak ktoś komentuje wybór imienia. Jak już się nie podoba to nie musi tego wprost mówić przyszłym rodzicom.
U nas jak dowiedzieliśmy się w pierwszej ciąży że będzie chłopak to powiedzieliśmy,że będzie Filip, na co babcia M "Filip?? nie podoba mi się"
no i trudno. nam się podoba
Podobnie jak u Natkusi podoba się Ola. Filip miał być Olą a że teraz dziewczynka ma być,to M bez dwóch zdań postanowił,że zostaje Ola
Podobnie jest z płcią. Ciągle słyszałam od początku,że mamy już synka to musi być teraz córka. A szczerze powiedziawszy dla mnie było to kompletnie bez różnicy.
U nas jak dowiedzieliśmy się w pierwszej ciąży że będzie chłopak to powiedzieliśmy,że będzie Filip, na co babcia M "Filip?? nie podoba mi się"
no i trudno. nam się podoba
Podobnie jak u Natkusi podoba się Ola. Filip miał być Olą a że teraz dziewczynka ma być,to M bez dwóch zdań postanowił,że zostaje Ola
Podobnie jest z płcią. Ciągle słyszałam od początku,że mamy już synka to musi być teraz córka. A szczerze powiedziawszy dla mnie było to kompletnie bez różnicy.
Anielka.
Najszczęśliwsza mama =]
Ojaka u nas z Filipem było tak że jak komuś mówiłam jakie imię i ten ktoś mówili Filip z Konopi to ja się pytałam a co to znaczy? uwierz mi że Ci co tak mówili nikt nie wiedział co to w ogóle znaczy "wyskoczył jak Filip z Konopi" a ja wtedy w śmiech i już nigdy więcej od tej osoby tego nie słyszałam. :-)
U nas identycznie tylko skoro mamy córeczkę to przydałby się synek a ja jak na początku bardzo chciałam drugą dziewczynkę, tak teraz jest mi to kompletnie obojętne, ale jak mówię, ze prawdopodobnie druga dziewczynka, to słyszę "o szkoda, przydałby się chłopak"
Anielka.
Najszczęśliwsza mama =]
Gawit u nas jest to samo. Mamy synka i jak mówię że teraz też chłopiec (tylko moja mama i siostra wiedzą o bliźniakach) to się zaczyna o szkoda a to jeszcze o dziewczynkę musicie sie postarać. Nawet sobie nie wyobrażam co to będzie jak się dowiedzą o 2 chłopakach
reklama
Ewaelinka84
Fanka BB :)
Kahaka mi rodzice tak wlasnie dali na imię :-/ moja mama uwaza ,ze to najpiekniejsze imie swiata -ja mam troszke inne zdanie ;-) ale pewnie przez to ze je mam
U mnie chlopiec tez mial byc Filip tylko pisany przez Philip ,ale ze dziewczynka to chyba zostanie juz Mya -chodz z moim M. Roznie bywa ;-p
U mnie chlopiec tez mial byc Filip tylko pisany przez Philip ,ale ze dziewczynka to chyba zostanie juz Mya -chodz z moim M. Roznie bywa ;-p
Ostatnia edycja:
Podziel się: