reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych pociech:)

reklama
U nas ja wybieram imię dla Synka, a mąż dla Dziewczynki:-)

Dla Dziewczynki na razie nie wiadomo choć mi się podoba
Maja, Milena, Paulina:-p no ale dobra zostawmy wybór mężowi:sorry2:

A dla Synka mam 3- Mikołaj, Michał bądź po Tatusiu Krzysztof:tak:

U nas dziewczynka będzie Kaja prawie na 100 % :-) Mam nadzieje, ze będzie dziewczynka, bo dla chłopca nie mam kompletnie pomysłu... chociaż ostatnio mi chodzi Ksawery po głowie wiec może... kto wie :-)

Hej ja mam wybrane tyle imion i nadal zadnej decyzji. Z meżem znowu bedzie klutnia o imie bo sie nie zgadzamy hihi
Mam kilka imionek dla chlopca Martin, Aron, Klaudiusz, Sławek, Ksawry i Tymoteusz. A dla płci pięknej Jasmin, Bella, Rosalie, Amelcia, Cloe. Maż wybrał dwa Aleksandra albo Sylwester.
I jak tu nie oszaleć hihi:wściekła/y::szok:

Przeczytałam wszystkie posty w tym watku iiii ....ojej teraz to mam dylemat:rofl2::rofl2::rofl2:
Myślałam że jak dziewczynka to Amelka ale w sumie spodobało mi sie tez Maja, Oliwia, Wikusia ( choć w sumie to myślałam, że takie damy chłopcu).:-):-)
Dla chłopca właśnie albo Wiktor, Ksawery albo Patryk bo tak sie mojemu TŻ spodobało to imię ale ja ie jestem przekonana bo żle mi sie kojarzy i w sumie wśród znajomych nikt nie myślał o takim imieniu , A co wy myslicie o imieniu Patryk?;-)

reklama
W szkole dzieci będą na niego wołać patyk ;-)
Ja to potrafię każde imię obrzydzić, chachacha.
A Bella... moja najmłodsza suczka ma tak na imię :p ;-)

Do góry