reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

reklama
W domku jest już Zosia. I to ona nas namówiła na imię Ola. Ja upierałam się przy Oldze, ale tatuś chce koniecznie Aleksandrę. Bo wtedy będzie miała inicjały AZ. A z kolei dla chłopca mi zawsze podobał się Jakub. I tak już chyba zostanie:) Choć Zosia chce siostrę i basta. Ja też bym chciała córeczkę, a co będzie czas pokaże :)

ja jeszcze zastanawiam się nad imieniem- Paulina, mąż chciałby Paula ale to ja jak już wolę nadać polskie imię a tu będą sobie mówić do niej Paula lub Pauline i on też może zdrobniale mówić Paula chociaż mi się tak Julia podoba że sama nie wiem :) Mąż z kolei Julia nie chce także mamy dylemat, a chłopiec bez zmian byłby Dominik :happy:

U nas chłopiec będzie chyba Oskar, mój się uparł i chodzi i mówi do brzucha "Oskarek to, Oskarek tamto... Więc chyba ja nie będę miała nic do gadania, bo tak się osłuchałam, ze już mi się co jakiś czas wymsknie Oskar ;) ale nadal mam nadzieję na dziewuchę :-)

Miladyy moj maż ten mowi do dzidziusia jak o chłopcu...ja do wczoraj tez ...ale jakos przemyka mi myśl ze może będzie dziewczynka...pomyliłam sie w wyliczeniach i chyba mieliśmy sex w 11-12 dniu cyklu nie w 13. przed owu ..może będzie mała kobietka :)

Ja tez czuje dziewuszke :D Laurke malutką ;D wiecie jaka ja głupia tak sie upierałam i wam mówiłam ze nie chcem znac plci do konca a teraz mam takie mysli korcące zeby moze sie dowiedziec??hmmm z drugiej strony chchem niespodzianke na porod ówce , doradzcie cos bo oszaleje :tak:

reklama
Bluelovi ja ogólnie należę do osób dość ciekawskich...nie wytrzymałabym :)zreszta chce kupować wyprawkę zaraz jak sie dowiem:)

Do góry