reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

reklama
U nas jest tak, że przy pierwszym dziecku czuliśmy że bd syn nawet za nim zaszłam w ciążę no i jet synek Oliwer a teraz myślimy, że bd córka i partner chce Otylię ja myślałam Olimpię. Mojemu podoba sie jeszcze dla dziewczynki Łucja i Waleria.... kto wie... a dla chłopca nie mamy jeszcze póki co to mój mówi że Otylka daje mi popalić :p:angry:

Ja bym chciała dla dziewczynki Marysia, ale mój mąż jest zwolennikiem "nowoczesnych" i do tego cały czas twierdzi że to będzie chłopiec :-)
Tak więc u nas będą dylematy.
Chyba, że mnie zainspirujecie :-D

Dla dziewczynki myślałam nad Amelią lub Anielą.
Z imieniem dla chłopca jest problem bo nie wiem :crazy: ale podoba mi się Patryk.

Co prawda przyszły tatuś ma trochę inne pomysły, ale myślę że pójdziemy na jakiś kompromis :-D

Ech, też mi się podoba Pola, ale mąż się nie zgadza, więc chyba weźmiemy coś z jego propozycji. Na razie zastanawiamy się nad Helenką.
Natomiast co do chłopca jesteśmy zgodni, że będzie Adaś :).

reklama
Do góry