reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

Bluelovi - tak. U nas dalej synek bez imienia. Dalej sie targujemy i jakbym miala ustapic to juz predzej na Antosia niz Gabriela. Ale moje serce chce Iwo i koniec:D
Nadia na razie pomyslow nowych nie przedstawia a ja sama boje sie pytac...same rozumiecie;)

reklama
U nas tez brak decyzji. Mija mówi ze będzie Kacper☺ Mi jakoś nic nie pasuje. Używam różnych imion mówiąc do brzuszka ale to nie to...

Widać że problem z imieniem mają dziewczyny spodziewające się chłopczyków. My co prawda też mamy wybrane imię (Mariusz), ale nie jesteśmy do końca przekonani... :confused2:

Beatka to moze oznaczac ze to nie to :))

Kitki a maz nie ulega ?/;Da po Iwie to jakie masz typy??

Klaczek slyszalam o mamie ktorej synek byl bezimienny az do wizyty w urzedzie :0 niemogli podobno dopasowac imienia nawet po narodzinach ;0 masakra a ty masz jakis typ imienia ktory bys dala bez mrugniecia okiem dala malemu jakby mąż nie protestowal :)?

Bluelovi właśnie nie ma. Ani do męża ani do mnie żadne w 100 nie przemawia. Zbytnich kłótni nie ma w tym temacie tylko jest brak przekonania. Myślę że wybierzemy między Aleksander, Mikołaj i Oliwer ale mimo wszystko to nie to.

Też miałam problem z imieniem, bo mąż chciał Antosia a mnie to imię nie przekonywało ale teraz czuję, że to musi być Antoś :) Myślę, że jakkolwiek nie będą się nazywały nasze dzieci, to będzie to dla nas z czasem idealnie pasujące imię :)
Kłaczek, gdybym miała wybrać między podanymi przez Ciebie imionami to wybrałabym Oliwera, ale w wersji Oliwier.

Współczuję ;) ale rozumiem dylemat bo dla chłopca tez bym nie wiedziała. Wszystkie imiona spadały na mnie nagle. Kalinka była wywalczona ale dla mnie pewna :)

reklama
Do góry