reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

Ja też jeszcze nie słyszałam imienia Zoja. A że mam w głowie dzisiejszy obiad to kojarzy mi się z "soja" troche ;P

reklama
o Zoji słyszałam
o Analise - nie

co do imion to u nas dobrze, że bedzie dziewczynka bo imion nam se duzo podobało. W sumie szybko poszło. Kiedys wspominałam, że bardzo mi sie podoba Alicja. I jak wyszlismy po usg z gabinetu to P. mówi: to będzie Ala. A jak dzwonił potme po rodzinie to już mówił, Ala to Ala tamto.... i zostało:)

jakby się okazało, że chłopiec - to podejrzewam, że było by dużo wiecej dyskusji;)

Alicja dla mnie zawsze bedzie alicja z krainy czarow ;) piekne imie ;)

Anelise nue podoba mi sie chyba ze ktos mieszka za granica.

A zoja fajnie troche tak mi sie kojazy z kosmosem :)takie troche zwariowane ;)

A moja cora bardzo uwielbia imie mija ;) na teletoon + leci bajka mija i ja ;)

Co do imienia anelise to jak wpisalam w google to same historie egzorcyzmow mi wyskoczyly . ..upiornie.

reklama
Do góry