reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieci + ranking imion

A ja dalej sie nie zdecydowałam czy Cyprianek,czy Marcelek.Mój chłop nie chce mi pomóc w wyborze i nawet podchodzenie go nic nie daje w żaden sposób sie nie da wyczuc co mu sie bardziej podoba,a ja sie zdecydowac nie mogę pewnie na porodówce postanowie:tak:

reklama
Sama nie wiem co z tym imieniem :)
Zuzia, Agatka, Dagmara, a może jednak Zuzia... a może całkiem inne - oszaleje :D

Dziewczyny to ja wybiorewe wam a wy mi co:-)
DOTI jak dla mnie Zuzia
EMILKA mi sie bardziej podoba emilia
No to Wy juz po kłopocie to teraz mi Marcel czy cyprian?;-)

Beacia82- ja bym stawiała na Marcela, jakoś bardziej mi się podoba i ma ładne zdrobnienia Marcelek, Marceluś, Marcyś, Cypriana już ciężko jest ładnie zdrobnic, no bo jak? Cypek? niby Cyprianek, ale ja i tak jestem za Marcelem ! :tak:

Beaciu dziekuje ale chyba jakos wlasnie bardziej do mnie mowi Liwia moze dlatego ze mniej popularne... z tych dwoch tez obstawiłabym Marcela :)

reklama
Do góry