reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla naszych dzieci + ranking imion

no wiecie, ja uwazam ze np wielka glupota albo nie wiem jak to nazwac jest nazywanie dzieciaczka nazwa ulubionego klubu pilkarskiego [Milan - rozmowy w toku o kibicach] albo wlasnie staromodnie i powaznie typu Świętopełk, Dobromir itp...

ja chcialam aby nasze dziecko mialo takie imie jakiego nie ma u mnie w rodzinie i u meza i stanelo na Oliwierze jak juz bylo wiadomo ze synek, zreszta nawet od kilku tygodni mowie do brzucha 'Oli uspokoj sie' jak mi dokucza bardzo ;)

reklama
A ja uważam ze to rodziców sprawa jak dają na imię swojemu dziecku...fakt niektóre imiona powalają że aż samo sie bierze na usta aby to skomentować ale tak czy siak nas to nie powinno interesować skoro to nie nasze dziecko...

MARTUSIA dla ciebie może być idiotyczne imię przykładowo Milan ale dla rodziców pieknym imieniem:)każdy ma swój gust...jedni mogą tak samo myśleć o imieniu twojego dziecka jak ty o ich...

Ja chce Milena dac na imie malenkiej ale mojego musze przekonac bo mu nie bardzo pasuje ,corke juz przekabaciłam i tez Milenke -Lenke chce:-D:-D

a u nas nadal decyzja ostateczna nie zapadła , ale wygląda na to , że synuś zarządził imię dla siostrzyczki i będzie Laura

reklama
Do góry