reklama
dzastibasti
Fanka BB :)
A my o ile damy drugie imię, bo ja mam mąż nie, dlatego jeszcze się zastanawiamy to będzie po rodzicach, czyli Grzegorz bądź Justyna, żeby żadnych dziadków nie faworyzować
arusiowa
Ja pomysłów na imiona nadal nie mam, jedno wiem na pewno: będzie to JEDNO imię. Sama mam dwa i wiem jakie to uciążliwe w papierach, urzędach... Brzmi może i "dumnie" ale myślę że dzieci wam raczej nie podziękują. A już w ogóle krew mnie zalewa jak spotykam przypadki obdarowania dziecka nie dość że podwójnym imieniem to jeszcze łączonym nazwiskiem ojca i matki (coś w stylu Magdalena Katarzyna Wesołowska-Napiórkowska)
Ksk mi Sara dla dziewczynki też się podoba, ale mój twierdzi że to imię dla psa
Ksk mi Sara dla dziewczynki też się podoba, ale mój twierdzi że to imię dla psa
Mała_Mi_89
Ja też mam dwa imiona i dla mnie żaden problem zalezy od podejscia
u nas dla chłopca: Janek lub Franek,
natomiast jeśli chodzi o dziewczynkę - to będzie taka sama batalia jak w pierwszej ciąży! Wtedy nie znaliśmy płci dzieciaczka i teraz tez nie będziemy, zaś imię Aleksandra zostało zatwierdzone dopiero tydzień przed porodem
Widzę, że mamy identyczny gust co do imion Ja mam dokładnie te same dwa typy Franek i Janek. Będzie Janek bo mężowi Franuś się nie podoba
reklama
my chyba na drugie damy po tacie Sebastian bo podoba mi się to imię a co do faworyzacji dziadków to u mnie jest ok bo oboje mają na imię Stanisław :-) ale mi się to imię nie podoba chociaż teść sobie powtarza że będzie walczył o te drugie imię ale niech próbuje
Podziel się: