reklama
bada m.
Fanka BB :)
ale zmienne z Was babki (nie wszystkie oczywiście)
ja tam nie zmienię Gniewka,a do USC jestem przygotowana na batalię jakby im nasze imię nie pasowało i na pewno pójdziemy razem zapisać,mam list od rady języka polskiego i różne takie przygotowane
ja tam nie zmienię Gniewka,a do USC jestem przygotowana na batalię jakby im nasze imię nie pasowało i na pewno pójdziemy razem zapisać,mam list od rady języka polskiego i różne takie przygotowane
Bada Gniewko jest coraz popularniejszym imieniem więc nie powinni robić problemów.
Pamiętam, że jak byłam Nikole rejestrować to się mnie nawet pytali czy ma być Nikola czy Nicola.
A ja ciągle o tej Lili myslę no
Wszystko przez Femme
Podoba mi się, ale przyzwyczaiłam się już do Mańki i sama teraz nie wiem.
Aaaaaaa zgłupieję do stycznia
Pamiętam, że jak byłam Nikole rejestrować to się mnie nawet pytali czy ma być Nikola czy Nicola.
A ja ciągle o tej Lili myslę no
Wszystko przez Femme
Podoba mi się, ale przyzwyczaiłam się już do Mańki i sama teraz nie wiem.
Aaaaaaa zgłupieję do stycznia
bada m.
alecta jak dla mnie to Twoja Mania jest piękna :-)
tak się jakoś nastawiłam,ale być może spotka mnie zaskoczenie ,że nie będą robic problemów, Gniewków w Polsce jest tylko 147
tak się jakoś nastawiłam,ale być może spotka mnie zaskoczenie ,że nie będą robic problemów, Gniewków w Polsce jest tylko 147
reklama
bada m.
mój 16-letni brat ma na imię Aleksander ,ja wymyśliłam i tylko tak do niego mówimy,nigdy nikt nie powiedział Olek,a fuj