reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Nulini Ten twój juz Gucio inne nie może być. Tylko słyszę Gucio Gucio to już tak się wgryzlo do was to imię ze nie chcę słyszeć zmian ;)

Na Gutka mąż od razu był na tak, ale jakoś tak od zawsze mieliśmy "założenie", że córka imię na "A" a syn na "R" :-p
No i jest Antonina Anna a teraz byłby Remigiusz Robert :-D
A Gustaw... No kurcze, takie krótkie to imię :zawstydzona/y:
Z Antoniną nie miałam cienia wątpliwości :-(

To daj Gustawiusz :p

U mnie muszą być długie imiona bo mam takie coś w tych moich urojeniach ze jsk nazwisko długie to i imię musi być długie bo inaczej mi wizualnie nie pasuje a ja mam trochę nerwice natrectw i żyć bym nie mogła gdyby mój syn np był Jan i nasze nazwisko 12 literowe, tak jak widzę ze stół stoi o cm w inną stronę to szlag mnie trafia

Doggi ja mam 10cio literowe, imie 9 a nazwisko zmienie na 6literek... i zawsxze mnie wkirzalo ze takie dlugie imie i nazwisko bo mi brakolwalo miejsca w rubryczkach. A teraz bardziej podoba mi sie moje nazwisko niz Ł ale on mojego nie chce.... :-(

reklama
Do góry