reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majowych dzieciaczków:)

reklama
Ja tak wczoraj myślałam i Natalia albo Emilka a dzisiaj wymyśliłam Inga albo Iga ale bardziej to pierwsze:)

Dla chłopaka brak totalny:p

Ja tak wczoraj myślałam i Natalia albo Emilka a dzisiaj wymyśliłam Inga albo Iga ale bardziej to pierwsze:)

Dla chłopaka brak totalny:p
Natalia tez mi sie bardzo podoba, piękne imie i w ostatnim czasie niezbyt popularne. Nie bedzie jedna z trzech w klasie :) jak bylam mlodsza moje imie nie bylo zbyt polularne, bylam jedyna Paulina w szkole, do tej pory bardzo lubię swoje imie, jestem wdzięczna rodzicom za nie :)

Natalia tez mi sie bardzo podoba, piękne imie i w ostatnim czasie niezbyt popularne. Nie bedzie jedna z trzech w klasie :) jak bylam mlodsza moje imie nie bylo zbyt polularne, bylam jedyna Paulina w szkole, do tej pory bardzo lubię swoje imie, jestem wdzięczna rodzicom za nie :)

Oj właśnie nie wiem czy Natalka nie robi się popularne

Mnie się podoba Wojtuś, ale mąż pracuje z Wojtkiem, którego wręcz nie znosi, więc odpadło w przedbiegach. Podoba mi się też Krzysztof i Maciej, ale tu też mąż kręci nosem. Sam propozycji nie ma. [emoji14] Dla dziewczynki nie mam za to żadnych pomysłów, a mężowi podoba się Zosia.

Mnie się podoba Wojtuś, ale mąż pracuje z Wojtkiem, którego wręcz nie znosi, więc odpadło w przedbiegach. Podoba mi się też Krzysztof i Maciej, ale tu też mąż kręci nosem. Sam propozycji nie ma. [emoji14] Dla dziewczynki nie mam za to żadnych pomysłów, a mężowi podoba się Zosia.

Mi Wojtuś też alem przyjaciółka nazwała w lipcu:p ogólnie to podobają mi się chyba większość imion kolegów męża buhahaha mało tego wszyscy nie brzydkie chłopaki
Wojtek Maciek Piotrek Tomek:D

reklama

Mi Wojtuś też alem przyjaciółka nazwała w lipcu:p ogólnie to podobają mi się chyba większość imion kolegów męża buhahaha mało tego wszyscy nie brzydkie chłopaki
Wojtek Maciek Piotrek Tomek:D

Do góry