reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla dzieci, chłopczyk i dziewczynka

Karolina1609

Zaangażowana w BB
Witam, jak w tytule, jestem ciekawa jakie imiona nadalyscie swoim pociechom, ja spodziewam się bliźniąt chłopczyk i dziewczynka i kompletnie nie mam pomysłu jakie wybrać, te z rankingów popularności sa już strasznie oklepane :) czekam na podpowiedzi:)

reklama
reklama
Nie gniewaj sie,ale ja bym nie nadala tak blisko lezacych od siebie imion rodzenstwu... To tak jak Dominik i Dominka lub Aleksandra i Aleksander. Na ta sama pierwsza litere super,ale az tak podobnie to chyba nie. Mimo,ze bliznieta to jednak dwoje oddzielnych ludzi. Ale wiadomo kazdy robi jak mu sie podoba 🤗

Ja mam syna Grzegorza i córkę Dagmare [emoji854]
Gdybym jeszcze kiedyś miała mieć druga córkę to była by Honorata a drugi syn były Albert lub Eryk [emoji854]

Ja mam syna Grzegorza i córkę Dagmare [emoji854]
Gdybym jeszcze kiedyś miała mieć druga córkę to była by Honorata a drugi syn były Albert lub Eryk [emoji854]
Piekne imiona!!!
Klaniam sie nisko Honorata:) Co prawda sama za swoim imieniem nie przepadam,ale bylo mi bardzo milo przeczytac,ze komus to imie sie podoba. Pozdrawiam!

Mam synów Pawła i Dominika teraz czekam na USG żeby wiedzieć co siedzi w brzuszku ale jak syn to Tomasz Łukasz albo Przemek a dziewczyna nie nam pojęcia bo mało imion mi się podoba

My czekamy na chłopca i będzie Aleksy Maksymilian lub Aleksy Mikołaj 😃 podobają mi się jeszcze takie imiona jak Marcel, Natan i Alan,Oliwier. Jeśli chodzi o dziewczynkę to chcieliśmy nazwać Liwia Wiktoria. Podobają mi się jeszcze Oliwia, Amelia, Lena, Maja i Kornelia :) może coś przypadnie do gustu :D

reklama
Do góry