reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

reklama
daj spokoj, okropnosc... nie wiem, czy ci rodzice nie maja za grosz wyobrazni? albo maja masakryczne poczucie humoru... tak jak Lukrecja Krowa, Amadeusz Ciołek itp..............

Melania sliczne imie - kojarzy mi sie z mama Borejko... ;-)

ja dla dziewczynek duzo ladnych imion mialam... oto lista:

Anastazja,
ŁUCJA (bomba!),
SARA (sie wie... ;) ),
Salomea,
Kleopatra,
NADIA,
Nell,
Urszula,
Inez,
NORA,
GRETA,
POLA,
GRACJA!!! (TO MOJ TYP JEJKU ZAPOMNIALAM!!!),
INGA,
Kaja

a dla chlopca jesce takie:

FILIP,
Feliks,
Kacper,
Alfred,
Sebastian,
TYTUS,
JAKUB (ale Jakubek, nie Kubuś),
WILHELM (dla mnie rewelka, ale nikomu sie nie podoba :/ a chcialam do niego mowic Willy Boy, jak w Smazonych Zielonych Pomidorach ;) ),
Filemon,
Tobiasz i
Tymoteusz :)
no i Juliusz Cezar ;-)

przyznajcie, ze ladne ;-) ja to bym chciala od razu dziesiecioraczki, zeby moj apetyt na najladniejsze imiona wykorzystac :laugh:

..aenye no no pokaźne te twoje lisy :) ładne imiona większość mi się podoba ale Wanilia i tak jest the best i zdania nie zmienie choćby nie iwem co  8)

A ze śieszniejszych połączeń imion i nazwisk to ja znam takż jeszcze malą pannice która się Apolonia Wierzchowiec nazywa i kurde nie zazdroszcze skojarzeń w przyszłości :(

..aenye warszafska lista jest super moje typy to"AC" Milan i Wida nie mylić z windą jak rodzice musza mieć zryte mózgi co by takie imiona nadawać.
Ale kilka imion mi się podoba, zresztą nigdzie na necie nie znalazłam innej listy z imionami co by można było coś ciekawego wybrać.
Natomiast Twoja lista hu hu ale bedziesz miec wybierania 8)

Dzieki dziewczyny, lista warszafska git, moj maz nie mogl uwiezyc w Myszona albo Żyrafa ::)

U nas na razie stanelo na Helena Aleksandra, Hania nazywa sie moja starsza corka wiec jest juz zarezerwowane :laugh:

Jesli chodzi o cholopca to jest Jarosław caly czas, ale mi sie tez podoba Juliusz (moja podstawowkowa milosc ;), ale moj maz sie nie zgadza)

reklama
powiedz mężowi że to on jest the best i może zgodzi się na Juliusza, a o wspomnieniach związanych z imieniem nigdy więcej nie wspominaj ;)

Do góry