reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla bliźniaków

Moja chrześnica ma na imie Sandra, córka Sara.
Może chłopiec Sebastian??
Chociaż nie wiem kiedy masz rodzić i może już dzieciaczki mają już imiona??
powiedz jakie??

reklama
ja tez bede mamą bliżniakow :-) i moje typy imion to oiwka i marysia lub oliwka i antoś lub antoś i mikołaj :-) i tez bedą jednojajowe :-)

Dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi :)

Dzieciaczki są już z nami od 2 tygodni :) Dwie dziewczynki :)

Sandra i Nadia :)

TŻ jednak się dał przekonać ze nie koniecznie na S musi być :)

Pozdrawiam serdecznie i wracam do moich maluszków bo za chwilke pora karmienia :)

Dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi :)

Dzieciaczki są już z nami od 2 tygodni :) Dwie dziewczynki :)

Sandra i Nadia :)

TŻ jednak się dał przekonać ze nie koniecznie na S musi być :)

Pozdrawiam serdecznie i wracam do moich maluszków bo za chwilke pora karmienia :)

GRATULACJĘ!!!! niech się zdrowo chowają a imionka cudne mają

Jeżeli chodzi o dwóch chłopców nazwałabym Adam i Filip. Jeżeli będą dwie dziewczynki będą Amelia i Felicja. Jeżeli mieszane to będzie tak jak chce tatuś ;) Adam i Amelia.

a ja mam braci bliźniaków i mają na imię: Dawid i Daniel
gdybym ja miała mieć bliźniaki to wybrałabym imiona np. na tą samą literę np: Marcin i Mateusz, Sandra i Szymon, Alan i Alicja, Kamila i Kamil, Gabriel i Grzegorz, Aron i Anita......
Ogólnie najbardziej podobają mi się imiona: Dawid i Daniel (tak jak moi bracia ;-)), Aron i Alan, Sandra i Szymon, Damian i Dariusz, Nicola i Natasza... :-)
Pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
i ja dla swoich bliźniaczek szukałam podobnych imion i na tą samą literę i znalazłam LAURA i ROKSANA -prawda że podobne bardzo:-D
zresztą tak jak i dziewczynki:-D

Do góry