reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię, którego nie chciałabym nadac swojemu dziecku

Dziękujcie Bogu, że możecie tulić swoje maleństwa w ramionach bez względu na to jakie nosi imię. Chciałabym, abyście wiedziały, że są mamy, które oddałyby wszystko by móc być na waszym miejscu i nie wymyślajcie nic nie znaczących wątków,bo szkoda czasu na takie "czarne listy", lepiej ten czas poświęcić swoim pociechom. A swoją drogą autorka tego wątku musi być życiową szczęściarą ,skoro Jej największymi życiowymi problemami są takie zajęcia. Kłótnie nie są tu do niczego potrzebne.Popieram poprzedniczki, które są za zamknięciem tego wątku.

reklama
Dajcie spokój,jak wam się nie podoba temat to poprostu nie odpisujcie .Piszecie że bezsensu temat jest ,że jak tak można imiona oceniać.A sami oce nianie wątek ten.Taki chciała taki dała.Najwyżej nikt nir odpisze

Dziewczyny po co sie kłócić:confused: Forum i ten watek jest po to aby wyrazac swoje opinnie na temat imion i napewno nikt nikogo nie chcial urazic....ja na tych listach znalazlam wiele imion ktore mi sie bardzo podobaja i jakos mnie to nie zabolalo;-)poprostu kazdy ma inny gust;-) i mysle ze nie ma potrzeby zamykania watku

Dziękujcie Bogu, że możecie tulić swoje maleństwa w ramionach bez względu na to jakie nosi imię. Chciałabym, abyście wiedziały, że są mamy, które oddałyby wszystko by móc być na waszym miejscu i nie wymyślajcie nic nie znaczących wątków,bo szkoda czasu na takie "czarne listy", lepiej ten czas poświęcić swoim pociechom. A swoją drogą autorka tego wątku musi być życiową szczęściarą ,skoro Jej największymi życiowymi problemami są takie zajęcia. Kłótnie nie są tu do niczego potrzebne.Popieram poprzedniczki, które są za zamknięciem tego wątku.

i tu z koleżanką się zgodzę, wydaje mi się że imię to najmniejszy problem, jednej się spodoba , drugiej nie i tyle. Najważniejsze żeby dzieci były zdrowe a w niektórych przypadkach żeby w ogóle były. Żal mi dziewczyn które się starają i nic z tego nie wychodzi , albo nie donoszą ciąży i wierzcie mi,że dla nich imię dla dziecka nie jest najważniejsze :-( a komentarze typu fujj, bleee zostawiam bez komentarza trochę tolerancji :tak:

A moje dzieci maja najpiekniejsze imiona na swiecie...Zofia Helena i Stanisław Eugeniusz(po dziadkach ;-) )
a te ktore mi sie nie podobaja...no coz pare by sie znalazlo, jedno nawet nosze ja sama :-D Jakos nie placze z tego powodu.
Zgadzam sie z przedmowczynia, komentarze typu fuj i bleee swiadcza tylko o poziomie kultury i inteligencji piszacych, bo mozna napisac nie podoba mi sie imie Magda i tyle ;-)

reklama
Z tego co widzę imię mojej córci załapało się na listę raz

Imię mojego synka jak na razie zostało oszczędzone ;)

Ja jedynie jestem na nie dla imion, które mogą ośmieszać dziecko, ale nie będę ich wypisywała, żeby przypadkiem nie urazić kogoś.

Ostatnia edycja: