reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
tak tak tak Marcelek jest przeslicznie ;-)
dopisałabym że jeszcze łobuzy - ale pewnie larvunia zaraz odpisze że one tylko ciekawe świata
andariel
mama super dwójki :]
hi hi hi, no tak - spojrzałam na Wasze suwaczki co do Marcela, to mąż ma wątpliwości - że zbyt podobne do: Marcin (jego imię);
kat - pewnie używałabym zdrobnienia Lusia, Luśka (od: Kornelusia); na swoją Ninkę też wołam Nuśka - analogicznie;-)
kat - pewnie używałabym zdrobnienia Lusia, Luśka (od: Kornelusia); na swoją Ninkę też wołam Nuśka - analogicznie;-)
andariel Marcel ślicznie.
No i jeśli mogłybyście mi też pomóc poszukać zdrobnień do mojej Kornelki/Kornelci. Aestima już dała rewelacyjny pomysł Nelka. Może jeszcze jakieś znacie?
Mielismy w klasie Kornelie, mowili na nia Kora, ale dla dziecka mi to nie pasuje. Czasami mowilismy tez Korcia.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Masz rację Anapi. :-)
Może Kori, Nelli ? Ale wydaje mi się, że już wymyślam.
Może Kori, Nelli ? Ale wydaje mi się, że już wymyślam.
katamisz
Fanka BB :)
anadriel kurcze jakie śliczne imię ma Twoja córeczka...Nina-zawsze bardzo mi się podobało!!Tak w ogóle to śliczna dziewczynka sądząc po awatarku :-)
Znałam Kornelie ze szkoły-miła i sympatyczna dziewczyna-strasznie wysoka i wysportowana-grała w kosza :-)A zdrobnienia jakie pamiętam to Nelka, Nelcia, Kornelcia
Znałam Kornelie ze szkoły-miła i sympatyczna dziewczyna-strasznie wysoka i wysportowana-grała w kosza :-)A zdrobnienia jakie pamiętam to Nelka, Nelcia, Kornelcia
reklama
andariel
mama super dwójki :]
dziękuję, katamisz:-) jak miło słyszeć, jak ktoś powie "śliczne jest twoje dziecko":-) a dla mnie jest najśliczniejszą dziewczynką na świecie, bo jest moja wymarzona
co do imienia dla naszego siurka (hehe) to ostateczne zdanie zostawiam mężowi (i tak jak wymyśli coś głupiego to się nie zgodzę);
co do imienia dla naszego siurka (hehe) to ostateczne zdanie zostawiam mężowi (i tak jak wymyśli coś głupiego to się nie zgodzę);
Podziel się: