reklama
Larvunia, mnie się Zoja bardzo podoba! A chłopca mieliśmy nazwać Tytus, ale się pozmieniało
Od wieeelu lat twierdziłam, że synka nazwę Kubuś, ale nie da rady - za dużo Kubusiów dzisiaj! Zanim zaszłam w ciążę, rozmawialiśmy o imionach i myśleliśmy o Jacku i Ramonie. Ale kiedy już pojawił się Fasolek, zaczęliśmy się zastanawiać i w chwili obecnej dla dziewczynki mamy imiona Gaja Alicja, a dla chłopca Lars albo Edgar.
Tatuś Fasolka ma dwa imiona i chce dziecku też dać dwa, ja mam jedno i mi bez różnicy - niech będzie, że będzie, jak on chce
Od wieeelu lat twierdziłam, że synka nazwę Kubuś, ale nie da rady - za dużo Kubusiów dzisiaj! Zanim zaszłam w ciążę, rozmawialiśmy o imionach i myśleliśmy o Jacku i Ramonie. Ale kiedy już pojawił się Fasolek, zaczęliśmy się zastanawiać i w chwili obecnej dla dziewczynki mamy imiona Gaja Alicja, a dla chłopca Lars albo Edgar.
Tatuś Fasolka ma dwa imiona i chce dziecku też dać dwa, ja mam jedno i mi bez różnicy - niech będzie, że będzie, jak on chce
Aestima
Fanka BB :)
My dla chłopca Antoś albo Mieszko, a dla dziewczynki... mamy problem, bo mamy w głowie listę składającą się z ok 20 propozycji. Bardzo chcieliśmy Lenkę, ale teraz same Lenki, więc odpada. Może Kalinka albo Lila. Albo Rozalka... Gaja też mi się podoba bardzo! I Klara, ale nie ma zdrobnienia... Eh, może niech już lepiej będzie chłopak)
bardzo ładnie, teraz sobie przypomnialam ze miałam na praktykach w żłobku GajęMy dla chłopca Antoś albo Mieszko, a dla dziewczynki... mamy problem, bo mamy w głowie listę składającą się z ok 20 propozycji. Bardzo chcieliśmy Lenkę, ale teraz same Lenki, więc odpada. Może Kalinka albo Lila. Albo Rozalka... Gaja też mi się podoba bardzo! I Klara, ale nie ma zdrobnienia... Eh, może niech już lepiej będzie chłopak)
reklama
andariel
mama super dwójki :]
moja córcia ma na imię Ninka (na drugie Maria)
a teraz, jeśli będzie druga babeczka, to obstawiamy: Zosia, Majka (choć mi trochę zbrzydło przez serial), Lidia;
dla chłopca niezmiennie Antek albo Franek;
a teraz, jeśli będzie druga babeczka, to obstawiamy: Zosia, Majka (choć mi trochę zbrzydło przez serial), Lidia;
dla chłopca niezmiennie Antek albo Franek;
Podziel się: